Kramp

Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir.Türkçe'de 'w' harfi yoktur. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
nezih onur

beyler naber nasi gidiyo...
forma yeni katildim amerika arkansasta yasiyorum ve hala deli gibi kramp dinliyorum lan ne oldu benim milli marsim adeta..bu arada sizden bi istegim var nezih onura ulasabilecegim bi mail adresi telefon fax veye herhangi birsey varmi..?olmeden onunla konusmam gerek :)
 
Vecdi Yücalan Objektif başlığında demiş ki:
Bugün çok sevinçliyim.Uzun zamandır göremediğim Nezih Onur(Kramp) beni aradı ve Kadıköydeyim dedi.Hemen gel dedim.uzun uzun sohbet ettik .BasGitar metodu yazıyormuş.O iş bitincede eski elemanları toplayıp Krampı yeniden kuracakmış.
Daha ne kadar bekleyeceğiz? :)
 
arkadaşlar ben bu püf püf şarkısına hasret kalmıs durumdayım... :cry:
nerden bulucam dinlemek istiyorum.bursada kesinlikle yok..
önerisi olanların yasması dileğiyle. :!: ..
 
hanı heykele gelırken nalbanogluna cıkan merdivenli bi yer var eskı kitapcular çarşısı orda bi kasetçi var orda var ben ordan adım ve daha bi ton eskı grub kasetleri var
 
benim senin gibi bir yarim olsa..
Napayim ucmayi kanadi :kemancı

eheh sozler yanlis olabilir ama bayilirim krampa ee
tabi birde
derken sabah erken...
Lan n'oldu derken...
:tap:
 
ya bu tip grupların piyasada bulunması artık çok zor biliyorsunuz o yüzden elinde kramp hazy hill whisky mavi sakal dr. skull objektif gibi gruplara ait albüm yada en azından mp3 bulunan varsa lütfen iletişime geçelim bende dr. skull wory zover mavi sakal çektir git ve mavi sakal 2(kan kokusu herkesde vardır zaten) ve whisky ninde babaanne dünyanın kapısı güneşin tahtı albümlerini bulabilirsiniz mp3 olarak ücretsiz veririm
 
Selamlar yeni üye oldum ve forum kalitesini ölçmek için ilk yaptığım oldu KRAMP ı ara yapmak.. Yazılanları okudum ve gördüğüm şey çook büyük bir eksiklik arkadaşlar.. Aşağıdaki linkten KRAMP ile ilgili genel bilgilere ulasabilir ve böylece gerçek grup elemanlarının kimler oldugunu öğrenebilirsiniz..

http://www.studyoimge.com/sanatci.aspx?AllBiography=1

Kramp; Tek Başına diye bağır bağır bağırırken Ekol Rock Barda (yaklasık 1 yıl "bu dönem sonu grubun dağıldıgı zaman diilimidir aynı zamanda ) boş sandalyelere, dostlara ve bir kaç züppeye duyurabiliyordu sesini... İşte geriye böylesi boş KAHVE LAFLAMALARI kaldı. Grubun yeniden toplanması evet mumkundur kanımca.. Gerçi grubun davulcusu İdris keşlikten sıyrılmış kendini toparlamış ve yolunda yürürken Nezih için denilecek bişi bulamıyorum ama Doğan'a ulaşıpta onu ikna edecek adamında KIÇINI YALARIM AÇIKÇASI arkadaşlar..

Her zaman dedikleri ise tüm şarkılarını söledikten sonra TEK BAŞINA........... herkes gibi.. Hoşçakalın..
 
http://www.studyoimge.com adresinden KRAMP grup ismini arattırırsanız kramp grubuyla ilgili resimlere ve genel albüm bilgilerine ulasabilirsiniz. ayrıca tesadüfen gecen hafta öğrewndigim bir bilgiyi paylaşayım sizlerle arkadaslar..

KRAMP grubu vokali DOÐAN, Antalya Kaleiçindeki AGORA MEYHANESİ isimli mekanda akşamları 20:00-22:00 saatleri arasında program yapıyor bilginize :)

Özellikle Antalyalı arkadaşlar Doğanla konuşarak müzik aleminde KRAMP ın eksikliğinden bahsederlerse onların tekrar toplanmasını ve bizlere dönmelerini sağlayabilirler.. Şimdiden herkese selamlar..
 
forumun hepsini okudm ... içinizden bir arkadaş lan nooldu ile istnbul sokakları arasındaki farkı anlayamamış ...
lan nooldunun vokali herkesin bilidiği gibi doğandır...
istanbul sokaklarını ise ahmet karaferyaa söylemiştir.... gurubu 3-4 yıl öncesine kadar beyoğlunda dinlerdim,tanırdım uzun zamandır piyasada yoklar..
 
Geri
Üst