Randy Blythe (lamb Of God): “bir Taraftan Masum, Bir Taraftan Çok Üzgünüm!”

Çek Cumhuriyeti’nde, kasıtsız adam öldürme suçuyla yargılanan LAMB OF GOD frontman’i RANDY BLYTHE, Instragram hesabından açık mektup yazdı.

BLYTHE şunları söyledi:

"Davamın süreciyle ilgili çeşitli haberler okudum ama inanın bana çoğu şey asılsız. Ama ne yaparsın, internet işte! Şunu bilin ki çeviri çok zor ve birçok önemli şey kaybolabiliyor. Çekçe GERÇEKTEN ÇOK ZOR BİR DİL. O nedenle sizler de benim gibi bekleyin ve görün. Çünkü bu, dürüst olup özgürlüğüm için savaşmak dışında yapabileceğim tek şey.

Burada olmayan bazı insanların Çek Cumhuriyeti hakkında kötü söylemlerde bulunduğunu da duydum. Olması gereken bu değil. Çünkü bu dava gerçekten çok üzücü ve dahası tanımadığın insanlara öfke yağdıracağın bir durum değil.

Her şey bir yana, Çeklere kızgın değilim. Grubumu seven biri ölmüş, nasıl kızgın olabilirim ki? MASUMUM ama aynı zamanda ÇOK ÜZGÜNÜM. Böyle bir durumda üzgün olmamak insanlık dışı olurdu. Çeklere kızmak mı? Onlara nasıl kızabilirim ki?

Fotoğrafa bakın. Bir anne, bebeğini izliyor. Çocuk yeni bir şeye ulaşmak istiyor ve gülüyor, eğleniyor. İşte, buradaki durum da dünyanın her yerinde olduğu gibi aynı.

Hayat güzel.

Umarım yakında görüşeceğiz."


randy2013court2.jpg
 

Dosyalar

  • slider.jpg
    slider.jpg
    40.2 KB · Gösterim: 93,885
Gerçekten çok üzülüyorum ya. Her insan hata yapar tamam bu basit bir hata olmayabilir ama Randy'nin artık aklanmasını istiyorum. Kalbimiz seninle Randy
 
ya doğru masum olabilir ama ben randyden çok ölen gence üzülüyorum. randy hayatta ama genç öldü. ne olacakki şimdi bi tarafda yas bi tarafta hapis yatarmıyım korkusu.. la sıcim hapsine adam ölmüş adam. ne idiki amaç? eylenmek için gitti. çok sevidğinden sahneye çıktı yerinde duramadı ve sevdiği insan tarafından itildi kakıldı ve kazayla öldü. daha kibar olunabilirdi. burada ihmalkarlık mevcut elbette ceza çekilecek.. bütün konserler böyle geçiyor. randy de insan olduğu gibi sahneye atlayanda insan. dolayısıyla birilerinin ceza çekmesi lazımki akıl tokmağı olsun bu camiaya.
 
Ne olduğunu anlayabilen biri var mı? İlk videoda kendisi sahneden atlıyor. Herhangi bi olay yok. İkincisinde adamı güvenlik ve randy beraber ittiriyorlar. Üçüncüde ne olduğu belli değil zaten.
 
Başlığı merak edip video' yu izledim ama bu ortamda böyle üzücü bir olayın yaşanması çokta sürpriz olmasa gerek. Üç ayrı açıdan ve üç farklı sahneden atılma ve atlama hadisesi var. Sadece kayıtlara geçen bu üç atlama ve atılmanın biri maalesef sonu kötü bitmiş...
 
Geri
Üst