Dbz - Esp Eclipse 2 - Gibson Lp

Sabit bir tarzım yok sıkıntı yaratıyor bu durum. blues - funk - thrash vs. karman çorman.. İstiyorum ki yanına pedallarla dilediğim yere gelsin gitar. LP studio daha uygun gibi bu durum için ancak ec-1000 de oradan göz kırpıyor :dead:
 
Charvel'ları deneyin derim, LP tasarımlı bir gitar ama superstrat'tan tek farklı 5 yollu switch olmaması onun haricinde 24 perde olması, sap uzunluğu, maun kullanılması vs güzel detaylar. Ben en ucuzunu denemiştim özellikle sap hissinin o kadar iyi olmasını beklemiyordum.
 
Saygı duyarım görüşünüze ancak ben çin üretimine hala antipatiyle yaklaşıyorum o nedenle charvel tercih edeceğimi sanmıyorum.
 
Siz bilirsiniz, bende merak edip şimdi baktım Çin'de üretim yapan bazı markalar Epiphone, İbanez, Guild, Squier, Fernandes ve LTD... dikkatimi çeken markalar oldu.
 
Öyle yapma yazık. Al bi hss rahat et o zaman. Güçlü bi bridge manyetiği koyarsın metal de yaparsın. singlelar da var daha yumuşak tarzlar için. çok yönlü bişey olur . boşuna fazla masrafa girme. kalan parayla pedal set up ı kurarsın kendine.
 
Abicim Pera'da deli gibi kampanyalar var. Hala da sürüyor. Haftalık ürünlere yakında bi eclipse gelir. %30 indirimle alırsın. Ayrıca her yıl bir haftasonu %25 indiriyolar tüm gitarları. Yani kısaca Eclipse 3800 TL civarı oluyor. Pazarlık da edersen çok para vermezsin. Ayrıca herkes sempatizanı olduğu gitarı över. Benden söylemesi kendi zevkinden başka bi gitar alma derim.
 
Yapma diyorum bakk uyarıyorum lp studyo yu ben de severim ama verme ona o kadar para. Bi hss al daha ergonomik taşıması kolay sapı rahat çok yönlü. gibson bence de diğer saydıkların arasında para verilicek tek gitar. Ama yine de çok hantal.
 
Gibson'u çok güzel özetlediler ayrıca "Hantal". Abi Björn Gelotte, Zakk, Matt Heafy, Slash vb... çok kırıldılar. Sen dene abi boşver rahatlık da ton da gitarın tümü kendisi kişisel tercih. Burda kafan allak bullak olur tabi.
 
Strat tarzı gitarlara göre hantal demek istemiştim. Tersini söyleyebilecek kimse varmı? Ağırlık olarak ta sap yapısı olarak ta gövdenin rahatlığı açısından da çalım rahatlığı açısından da bir fender stratla arasında dağlar kadar fark var....
 
Geri
Üst