Abartı Ilanlar

Bu arkadaşa sürekli denk geliyorum. Muhtemelen satış ve takas yapmayı başarıyor ki elindeki gitarlar sürekli değişiyor. Hep abartı yüksek fiyat çekerdi ama şimdi işi ileri götürmüş, satışı olmayan gitarın google fotolarda çıkan fiyatını ikinci el diye yutturmaya çalışıyor. Hatta yetmiyor 500 sterlin 3850 lira eder zaten diyor, kur 7.10 iken 7.70 olarak alıyor yani. Ziraat bankası mübarek :)

 
sh-2: 600tl
tb-4: 500tl

kıvılcımdan sıfır alsak
sh-2: 632tl
tb-4: 632tl

zaten son dönemde manyetik fiatları o kadar saçmaladıki..
 

İlanın fiyatını abartı buldum. Bu manyetikleri paslanmış ve ne kadar süredir çalınmadığı belli olmayan gitarı almak yerine, yaklaşık 1000 lira daha düşük bir fiyata bendeki DiMarzio'lu tertemiz RG570'i satın alabilirsiniz karşılaştırma yapmak gerekirse :)

sahasdsa (1154 x 640).jpg
 
Ben de bu ilanı gördüm, bana aşırı abartı gibi geldi.
Gibson Les Paul El Yapımı Replikaİlan No: 717994466 Gibson Les Paul El Yapımı Replika - En Uygun Gibson Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 717994466
Bu ilanların sorunu; kim yaptı, hangi ağaçlar kullanıldı, ölçüler neler, ne kadar masraf edildi, hatta çoğu zaman manyetiklerin ne olduğunu bile yazmıyorlar. O yüzden normal fiyat mı abartı mı bilemiyoruz.
 
Bu ilanların sorunu; kim yaptı, hangi ağaçlar kullanıldı, ölçüler neler, ne kadar masraf edildi, hatta çoğu zaman manyetiklerin ne olduğunu bile yazmıyorlar. O yüzden normal fiyat mı abartı mı bilemiyoruz.
Benim görüşüm kim yaparsa yapsın orijinal bir Gibson olamayacağı. Zaten verdiği fiyata orijinal ikinci el bir Gibson alınılabilir, ayrıca Aliexpress'ten bu fiyatın 1/6'i olarak almak varken niye bu gitarı alayım ki? Çok mu abarttım bilmiyorum ama, benim görüşüm böyle. 😀
 
Bi çakal daha vardı böyle geçenlerde. Özel üretim, internette kolay kolay bulamazsın diye kandırmaya çalışıyordu.

Alan da çıkmaz zaten bunları. Bolt on les paul gitara bu parayı veren çıkarsa da fazlasıyla kendi enayiliği.
Bu Epiphone'nun klavyesini gövdeye vidaladığı gitarları bana bir farklı geliyor, sanki kalitesini göstermiyor gibi...
 
Son düzenleme:
Geri
Üst