Abartı Ilanlar

İlan sahibi fiyatı düzeltmiş. Çokta uygun sayılmaz ama pazarlığa açıktır belki. İlgileniyorsanız yazın derim.

Maksimum 4000 veririm hocam ben Gibson manyetikti olmayan bir epiphone a kaldı ki gitar bayağı yıpranmış belli
 
Gitarın yıprandığını nasıl anladın hocam küçücük fotoğraflardan? Bakıyorum bakıyorum çözemedim. Temiz gözüküyor bana.
Headstock arkası sol uçta boya aşınması var gövdenin pickguard tarafında çizikler görünüyor gitar bir hayli çalınmış.Özellikle silverburst çok gösterir kusurları. Sağ alt burgunun altında cila kopması var nokta şeklinde ufakta olsa.ayrıca poker chip in yazıları silinmiş ya da komple değişmiş.
 
Çok abartı değil hocam 50.Yıl serileri zor bulunuyor bir hayli burada da tüm belgeleri ile güzel Bir örneği bulunuyor.Birileri 4-5 bin TL premium ödemeye hazırdır bu gitar için eminim.
 

Ya yuh, tamam kardeşim gitarı daha 14 dakika önce satınaldın. Tamam hiç kullanılmadı, o kadar az kullanıldı ki kullanım süresi ekside, tam o kadar temiz ki 6 ay çalsam anca mağza kondüsyona gelecek. Tamam fabrikadan yarın çıktı peki case içinde tel de var tamam 40 tl anladık da...

Kardeşim aynı gitar zuhalde 7.100 tl...
Senin ikinci el fiyatından 2400 daha ucuz...
Senin garantin var mı?
Sen mağaza gibi kira veriyor musun?
.
.
.
Sen kimsin?
Fiyat piyasa bu kardeşim diye güzelce uyarmak isteyenler hala laga luga yiyor.
Bıhtıh yaa

 


 
Şu nasıl? Gövdesi çok güzel gözüküyor. Çifte binding vs. Ama marka olarak Custom Shop ifadesini ilk defa gördüm. Gibson Custom Shop'la bir alakası yok değil mi?

Gitar gayet güzel görünüyor, Les Paul Custom'da aranan bütün özellikler var gibi ama fiyatı abartı bence. Markasız bi gitara 3000 TL vermek cesaret ister.
 
Buradaki destekleyici yorumları okuduysa oradan bi gazı alıp yapmıştır. Bu fiyatlara falan satmak imkasıza yakın o gitarı. Üstündeki aksamın sıfır fiyatı isterse gitarın kendisinden pahalı olsun. Alan adam net karını görmeden girmez bu işlere. Eski fiyatı gitarın orjinalliğinin bozulmuşluğuna ve tekrar toplamaya deymeyecek bir fiyattı, yani bence kelepir değildi. Şuan ise abartı ilan kategorisine giriyor. Bu paraya elinizi hiç kana, bıçağa bulaştırmadan temiz stok bir les paul standart alabilirsiniz zaten.
 
Geri
Üst