Abartı Ilanlar

Serdar Öztopun işi gücü yok gelip bu gitarı denemiş tamam bunu al demiş :D
Takılınıcak nokta o değil, zira S. Öztop çok kafa ve nazik bir adamdır, eğer tanıyor ve samimiyseniz gelir el atar ne olucak, burada komik olan unsur, sırf alımında ön ayak oldu diye "gitarın fiyatına 1000 lira ekler başkası bakın ben koymuyorum kıyak yapıyorum hemen alın" kafası oldukça güldürücü, sanki Serdar Öztop' un kendisi yaptı gitarı, ayrıca gitar ortalama bir gitar istersen altına bula.AYrıca pazarlama yöntemlerinde sınır yok bu ne ya "İNSANLARI KENDİNİZE AŞIK EDİN" sanki Corvette satıyor...
 
Yabancı forumlarda gördüğüm kadarıyla , yurt dışında $500-$600'a giden bu gitarı, arkadaş uçurmuş da uçurmuş sanki. Bir de Ogün Sanlısoy'da da bu gitardan olması sanırım fiyat için "biraz daha yüklen" moduna sokmuş.

http://www.sahibinden.com/ilan/alis...shburn-j28scedl-ogun-sanlisoy-122996402/detay


Bir zamanlar benim elimdeki gitar için takas teklifi olarak gelmişti. O zaman yanlış hatırlamıyorsam 800 TL gibi bir fiyata satılıyordu yine bu ilandaki gitar. Hatta üzerinde boyamsı lekeler olduğu için kabul etmemiştim.
 
Bi müzisyen gitarının üzerine niye yazı yazarki ya okul sırası mı bu ? Ben çantasından çıkarırken bile dikkat ediyorum adam ne hale getirmiş gitarı.
 
http://www.sahibinden.com/ilan/alis...mizi-sap-islemeli-ozel-uretim-123550041/detay
1150 liraya gerceginin ancak case'i alinabiliyormus o yuzden bu fiyata sahte gitar buldugumuz icin sukredelim halimize, buyuk kiyak geciyor arkadas...

Adam koskoca ESP'ye emir verip, parasını basıp kendine "Signiture" gitar yaptırmış, daha ne olsun? Keşkem arkasına "Custom builded for Mr. (Adı herneyse)" yazdırıp imzasını da koyduraymış seri no koyduracağına tosunum. O EMG'ler de ona özeldir şüphesiz :D
 
Uzun yıllardır alım satım yaparım. Türkiye piyasasında 2. el, sıfırın %60-%70 fiyatıdır genelde

En ucuz Esp Eclipse'i sıfır olarak 4500 TL baz al düz hesap, %60'ı 2700 TL yapar. Ve bu da gösteriyor ki abartı bulduğun ilanlar gayet yerinde fiyatlar.

Biraz araştırma yapsan hiç fena olmaz hani. Ama araştırma yaparkende GP deki gibi at gözlüğü ile bakma. Yoksa bir arpa boyu yol alamazsın.
 
Bahsettiğim bu işte, ne yorum ne öneri, hiç bir şeye gelmiyorsun...

Kaça kadar okudun, matematiğin yeter mi bilmiyorum ama, yukarıdaki hesabı birkaç kez yap istersen.

2700 orada alt sınır. En ucuz eclipse 2.el fiyatı. Ve bunun üstüde gayet normal. Eclipse in 0 fiyatı arttıkça, 2. el fiyatıda artacak. 3500 de çok değil misal.

Anlamak aslında zor değil ama, kafa yerinde değil sanırım.
 
Geri
Üst