Abartı Ilanlar

Hocam bu ilan bizim gibi piyasaya duyarlı insanlara şaka olsun diye açılmış bir ilan. İnanmıyorsan ilan sahibine yaz. Hatta evine git dene, fiyatta biraz pazarlık et sonra uygun de. Belki elinde böyle bir gitar yok bile. Sen ciddi alıcı olarak göründükçe o kaçacaktır, hatta ciddi alıcı olduğuna inanmayacaktır çünkü kendisi de farkında, şaka yani. Ama elemanda, " ulan bu parayı verecek bir keriz çıktı mı cidden, harbiden alır mı lan bu fiyata" dedirtebilirsen bu eğlenceden bir parça da sen koparabilirsin :)

Kendisine bir alıcı olarak değilde şaka yapıtığını düşündüğüm şeklinde yazdım.Fakat kendisi ciddi olduğunu ve bir çok şey söyledi. Tabi ki hala şaka yapıyor olabilir ama bu düşüncesinde ciddi ise çok komik ve korkunç. :)
 
50000 (ELLI BIN) tl. Fender American Standard strat...

"Yıl geçtikçe üzerindeki renklerin yayılımı değişir ve gitarın değeri her sene artar. Turkiyede satılan çogu USA yazar tayland ürünüdür bu %100 orjinaldir"

Yersen. :) Yaran ilanlara koymak lazim bunu aslinda...


EDIT: Bir ust mesajda da ayni ilan eklenmis. :)
Doğru demiş. Bizde taylandlıyız zaten.
 

54.640 TL ve satıcı bu konuda ciddi. Geçen hafta 45.xxx civarındaydı. 1 haftada 10.000 gibi bir artış olmuş. Çok özel bir gitarmış diğer RG 1527 lerden kat kat iyi ağacı varmış vs. vs. Neredeyse 8000$ fiyat istemiş. Burada defalarca konuşuldu belki ama herkes istediği fiyata koyar satar tamam ama bu 3-5 aşağı yukarı olur ve ona göre satılır ya da satılmaz. Fakat olay ülkemiz için her geçen gün enstürman alım satım konusunda oto alım-satım işinde olduğu gibi ''emsalsiz temizlikte'' ya da ''TR de tek modifiyeli '' araç satışlarına benzedi. İşin kötü tarafı satıcılar artık bu palavralara kendileride inanmaya başladı. Bu eşsiz ekipmanlara sahip olan insanlar kendilerine ve ekipmanlarına bu kadar güveniyorlarsa hepsini bir toplayalım ve bize bu konuda yardımcı olacaklarına inandığım TR de çok değerli lütiyeler var. Bu abilerimiz bize bu ekipmanların gerçekten eşsiz olup olmadıklarını bu işin bilimi ile anlatsınlar. Ve biz de o eşsiz ekipman sahipleri de gerçeği görsün.
Bunun linkini atmaya gelmiştim şimdi okudum da kullanıcı şaka yapıyor falan denmiş umarım şakadır. Açıklamalarında bilmem kaç şarkıda kullanıldı falan tarzı şeyler yazmıştı değiştirmiş. Gerçekten çok canı sıkılmış belli ki.
 
USA Blues Junior'ların fiyatları Meksika'lar ile aşağı yukarı aynı olur. Ben de geçen sene 97 yapımı USA BJ'yi 2900'a satmıştım. Bu ilanda belirtilen fiyat abartılı:


Edit: Şimdi hatırladım. Benim amfiyi beş altı yıl önce SRV'den 500 dolar fiyata almıştım. Tweed olması aynı amfiyi 1000 doların üzerine çıkaramaz.
 

Evet arkadaşlar günün ilanı huzurlarınizda. Aynı zamanda yaran bir ilandır. Fiyat kore prslerin mağza fiyatındann çok daha yüksek. Aynı zamanda amerikan prs'lere en yakın gitar değil hatta muhtemelen amerikan prslere en uzak prslerden biri. Kapakta her kimin ismi yaziyorsa artik onu bilmiyorum da onun da fiyatinı konuşacakmış, sanırim isimli kısımla beraber 15 milyar diyecek fiyata. İmzalı kapagı istemezsem bana normal kapak verir mi acaba yoksa ben de kapaksız diye fiyattan 4 bin lira duşüp piyasa normaline indirmek isterim fiyatı :D

Bundan sonra abartı ilanlar başlığina koydugum ilanların olması gerek fiyatıni da söyleyeceğim. Bu gitar 3250 fiyat yazılır, pazarlıkla düz 3 olur denir. Alıcı 3 bine alabileceği buna denk bir sürü gitar oldugunu bileceği için biraz daha indirim ister 2750ye gider. İmzalı kapağı da sayayım haydi 2755 tl olsun :D
 
Tamam Türkiye'de bulunmayan şeyler biraz daha yüksek fiyata gidebilir, eyvallah da... 10£ potu 250₺ 7£ potu 175 liraya satmak da ne biliyim..


 
Geri
Üst