Kanca (Rock) - İzmir

Arkadaşlar bu gece her şey mükemmeldi. pull me under, show must go on, fear of the dark, sweet child of mine ve daha bir çoğu... En kısa zamanda tekrar gelmek ümidiyle. Bu arada Child in Time'ı da istiyoruz, yoksa ben yukarıdan bağırmaya devam edeceğim:)
Hepinize başarılar, iyi kalın...
 
heyyyyyt kanca napyonuz.24.mühimmat bölüğü ergani diyarbakırdan saygılar. olum misafirhanede çalmaya başladım.neyse kurtuldum kamuflajlardan.resepsiyonda takılıyom. özledim valla grubu hepinize sevgiler.
 
Wayy aslan kardeşim, Allah kurtarsın sevindim misafirhane olayına.. Kolay gelsin, kendine dikkat et oralarda, umarım keyfin yerindedir..
Saol battalboy, walla o kadar çok bağıran var ki Dungeon'da hangi birine yetişeceğimizi biz de şaşırdık, biliyorsunuz ki klavyecimiz değişti repertuarı adama yedirdik bir haftada resmen, çok yoğun çalışıyoruz arayı kapatabimek için. Ve fakat çok yakın zamanda aklınızı alacak şarkılarla sahnede olacaz merak etmeyin..
 
Ama ben daha çok bağırmıştım:D Benim isteğimi söyleyin :D
Aklımızı alıcak daha ne kadar şarkı olabilir ki. Zaten izlerken yeterince aklımız gidiyor şarkılara. Arkadaşlar her şey çok mükemmel, klavyecinin arayı kapatmasına çok az bir zaman kalmış. Böyle devam. Yeni şarkıları dört gözle bekliyoruz...
Hepinize tekrar başarılar, iyi kalın...
 
Alive-keyboard demiş ki:
heyyyyyt kanca napyonuz.24.mühimmat bölüğü ergani diyarbakırdan saygılar. olum misafirhanede çalmaya başladım.neyse kurtuldum kamuflajlardan.resepsiyonda takılıyom. özledim valla grubu hepinize sevgiler.
Heyyt medar-ı iftarahımızsın olm. Neler çalıyosun bi yazsana merak ettim :D
 
Selam herkese,

Çok sevdiğim canım dostum Barış'ın yerine gruba dahil oldum.En kısa zamanda adaptasyon sürecini atlatıp grubu eski hızına kavuşturmak için elimden geleni yapacağım.Bu arada katıldığım ilk günden itibaren oluşturdukları sıcak ortam için tüm gruba sonsuz teşekkürler...
 
Kanca grubu 03.09.2007de Yeni Asır Tv deydi..
Kanca grubu Yeni Asır Tv de ki Mustafa Demirok 'un hazırlayıp sunduğu Alternatif programının konuğuydu. Dış mekanda yapılan röportajın yanı sıra programda Kanca'nın Opus Bar'da ki canlı performans görüntülerine de yer verildi.
Kanca grubunun yakın takipcisi olarak program sayesinde grup üyeleri hakkında bir kaç şey öğrendiğim de oldu. Örneğin; grubun harika ve de başarılı gitaristi Özgün bu yıl tıp fakültesinden mezun olmuş. Hem barlarda canlı performans yapıp hem de 6 yıllık tıp fakültesinden mezun olmak her babayiğitin harcı olmasa gerek. Kendisinin bu müzik aşkını yürekten kutluyorum. Günde yaklaşık 4 saat uyuyarak yıllarını geçirmiş. Şu an okulu bitmiş ama Kanca ile de yolunu ayırmama niyetinde. Umarım bunu başarabilir ve grup bir daha eleman değişikliğine gitmeden bu çizgisinde yol almaya devam eder.
Mustafa Demirok' un soruları gayet açık , net ve de grup hakkında güzel bilgiler alabilmeye yönelikti. Oldukça verimli bir röportaj izlediğimi söyleyebilirim.

Grup üyeleri müzik tarzları , ve gelecekteki planları hakkında da bilgi verdi. Özellikle eski rock 70 ve 80'lerden hoşlandıklarını ve de sevdikleri müziği yapmanın vermiş olduğu hazzı belirttiler. Grubun da söylediği gibi onların tarzında İzmir'de sahne alan grup yok. yapmak istedikleri albüm prograssive rock temelli. Ama bunun için biraz daha zaman olduğunu söylediler.



Grup üyelerinde son dönemde değişiklikler oldu ve bu yüzden grup aslında bugünlerde yavaş yavaş oturma aşamasında. Bu yüzden çok daha fazla çalışıyorlar ve de prova yapıyorlar. Eminim açıklarını kısa sürede kapatacaklar..


Grubun sevdiği, dinlediği kişi ya da gruplar sorusuna Yetkin ve de Yiğit net cevaplar verdiler. Yetkin Dream Theather derken Yiğit ''tek kelimeyle Deep Purple derim başka da bir şey demem'' dedi ki ben zaten bu adamı bu yüzden de çok seviyorum.
Deep Purple benim de hayatımda sevdiğim dinlemekten asla ama asla bıkmayacağım grup.

Çok seviyorum sizleri.. Canlarım benim, en yakın zamanda sizinle çoşabilmek ve de gerçek rock dinleyebilmek dileğiyle...
 
Hmmm, forsaken, Çok güzel bi istek, Kanca onay kuruluna sunulacaktır mutlaka.. Ama ben ondan önce purplelife a teşekkür etmek sonrada yeni şarkı haberlerini vermek istiyorum.. Bir adet Iron Maiden, bir adet Dream Theater, bir adet Ronnie James Dio yeni sürprizlerimiz arasında olacak.. En kısa zamanda görüşmek dileğiyle... Saygılar...
 
Dun gece muhtesemdiniz.Istanbul'dan arkadaslarimla cok cok cok keyifli bir aksam gecirmemizi sagladiniz..hele ki pull me under ve sometimes.. buyuledi diyebilirim :LOL: Ayrica ufak birsey daha var.. :)
*Yigit Abim,cok sagol..ne zaman Dungeon'a gelsem kirmadan yardim ediyorsun hic usanmadan..mutlandiriyorsun her seferinde beni..sagol,varol :)
 
Teşekkür ederiz, halen aslan klavyecimiz Yavuz'un uyum sürecindeyiz hele bi bu dönemi de atlatalım canavar kibin olacaz merak etmeyin...
Bu arada Çağlar kardeş ben bişiy yapmıyorum..Sen zaten işi halletmiş oluyosun, o kadar senenin de ayrıca bi hatırı olsun artık dimi?? :)
Bu akşam Guardiandayız arkadaşlar herkesi bekleriz...
Sevgiler..
 
yuppi gelmezmiyiz gerci bu sizin forumunuza ilk yazısım ama sevdigim ve sürekli takip ettigim bi grupsunuz arkadaslar.ozaman bugece calacagınız ilk ıron maiden parcasını üzerime alınabilirmiyim :p kocaman kocaman basarılar sizin olsun
 
Arkadaşlar bu geceki programımız iptal olmuştur. Guardian bu gece ve yarın kapalıdır. En yakın programımız cuma opus yada cumartesi dungeona bekleriz...
 
Geri
Üst