Selçuk Özbek (alternatif, Rock) - Ankara

hocam ben endüstri meslek lisesi 9D sınıfından serhat.şarkılarınız çok güzel!hepsini indirdim we nerdeyse hergün dinliyorum.Siz buralarda harcanılıyorsunuz!!!.....eee bu ararda selçuk hocam şu benm sözlü notlarına bi bakarsanız iyi olur :D teşekkür almam sizin elinizde lütfen iyi bir sözlü notu...başarılarınızın dewamını dilerim.
saygılarımlar____9D sınıfından serhat aldemir.. no:672 ;) ;)

dört gözle bekliyorum sözlü notumu 8O 8O
 
Evet okullar tatile girdi ve öğrencilerim de karnelerini aldı. Sevgili öğrencilerimin desteği ve ilgisine teşekkür ediyorum.

Evet daha önce belirtmedim. Ben İngilizce öğretmeniyim. 5 yıldır devlet memuru olarak görev yapmaktayım. Şu anda Ankara Çubuk Anadolu Teknik Lisesinde kadrolu olarak öğretmenliğe devam ediyorum.

Mesleğimi çok seviyorum ve bu yüzden müziğe eskisi kadar vakit ayıramıyorum 2000 yılında askere gittim ve dönüşte de atamam yapıldı ve devlet memuru olarak öğretmenliğe başladım. 1 yıldan beri de İngiliz Dili ve Edebiyatı yüksek lisansıma devam etmekteyim.

kayıtların 2000 yılına ait olmasının ve devamında stüdyoya hiç gidemeyişimin sebebi de budur. Malumunuz Ankara'da tek başına yaşayan bir devlet memuru olarak gelir düzeyim stüdyo ortamında kayıt yapmamı sağlayamıyor. Bir yandan da master için harcamalar da eklenince durum ortada.
Yine de ne olursa olsun inancımı koruyor ve bestelerimi yakın bir tarihte stüdyo ortamında düzenlenmiş bir şekilde sizlere sunacağımdan emin olarak yola devam ediyorum.

Diğer taraftan radyo odtü sahne arkası programının internet sayfasında "yollar ve yönler" adlı şarkımla yer almaktayım.
Açıkça belirtmeliyim ki öğrencilerimin sevgisi ile sürekli oy almaktayım. Cep telefonlarinda şarkılarımı taşımaları ve dinlemeleri bana müthiş bir haz vermekte.

http://www.radyoodtu.com.tr/sahnearkasi/groups.asp?groupid=A2B7Q0

adresinde sizlerin de ilgisini beklemekteyim.

Teşekkürler, saygılar...
paylaşmak için müzik.
 
Selçuk baba , varya 2005 den beri buralardasın ve aynı yerde ne sen bizi buldun ne de biz seni ....Böle bi olayı başkasına anlatsak kıçı ile güler valla bizlere.
İnan bir anda beraber çaldığımız o günlere döndüm şarkılarını dinlerken , 1996 lara......Ne yıllardı be ya, senin evde ki çiğ köfte partylerimiz alkolden yıkılana kadar dağıldığımız günleri hatırladım her namede ( purevolume dan dinliyorum şu anda ) valla eski gibisi yok galiba be adamım.....
Seni Seviyoruz SELÇUK , biliosun bizim için yerin çok çok ayrı

BLACK TOOTH
Tuna ve Deniz
 
Vay sağolun arkadaşlar ya. o günleri az anmıyorum ben de. çok uzun zaman oldu. ne günlerdi yahu. ama kaldığımız yerden olmasa da olması gerektiği yerden devam ederiz. siz baya yoğunsunuz şu zamanlar. haberleşelim.
şarkılar da farkındaysan o zaman neyse aynen duruyorlar. hiçbirşey eklenmedi çıkarılmadı. just run bile aynen öyle duruyor :)
ben de hayatımı düzene bir sokamadım ki el atayım, toparlayıp yeni birşeyler üreteyim.
ama valla sizi gördükçe gaza geliyorum. sağolaun kardeşlerim.

Black Tooth rulezzzzz... ;)
 
Geri
Üst