Fl Studio Midi Kayıt Nasıl Yapılır?

Arkadaşlar henüz acemisiyim. Forumda aradım ama yanıt bulamadım. programı açıyorum , Record düğmesine basıyorum karşıma 4 tane seçenek geliyor. "audio in edison " seçeneğini seçiyorum programın tavsiyesi üzerine. audio in seçimimi de yapıyorum. sonra edison REC yazan bir pencere açılyor. direkt kayıda geçiyor. en ustte sadece bir saniye nin geri sayıldığı bir gösterge var. bu ne işe yarıyor? cubase den buna geçeyim daha kolay olur diyordum ama kafam allak bullak oldu.
 
kardeş fl stüdyo hakkında detaylı bilgiye sahip değilim bu yüzden senin soruna yanıt veremeyeceğim fakat sana tavsiyem fl stüdyo yerine cubase öğrenmenden yana. Cubase daha kapsamlı bir programdır, hazır başlamışsın devamını getir derim ben.
 
eğer yeni başladiysanız hiç edisona bulaşmayin.en basitinden anlatayim tam öğrenene kadar. 30 saniyenizi almaz uygulamak.en üstte fl studionun program recordu var temponun yaninda. ona sağ tuş yapın. sadece "score" seçeneğini işaretleyin. sonra çalacağınız enstrumanı seçin.recorda bir defa basın.kırmızı kalıp duracak. şimdi play tuşuna basıp kayıt yapabilirsiniz(record değil play). çaldıklariniz piano roll da otomatik kaydedilecektir.
 
Geri
Üst