Nba

Merhabalar, arkadaşların durum mesajlarını patlatmak yerine burda bir konu açalım konuşalım daha iyi diye düşündüm.

Finalleri izleyenler vardır ortada ilginç şeyler döndü cavsin yarısı gönüllü yarısı ölü gibi oynuyordu ben birçok oyuncu adına utandım o sahnenin hakkını verememenin emsali oldular ilk örnek Tristan oldu ne sizedan ne strength den öne çıkabildi. son maçlar güzel skor üretti ancak o ürettiği zaman kyrie üretemedi vs vs yani. ama çoğunluğun aksine üzücü / olumsuz bi seri değildi bence güzel performanslar gördük ve bu GSW takımı nba in yeni standardı olur ise çok daha çalışan ve büyük düşünen oyuncular göreceğimize eminim.

An itibari ile inanılmaz potansiyel var ligde @PASLIBEYLER in durumunda da belirttiğim gibi competition bitmedi. yapılması gereken "süperstar kontrat" olayının bitmesi üzerine herşey inşa edilir. birsürü takımda boş duran iyi oyuncular var örnek Westbrook, Derozan, JButler, PG13, CP3 vs liste uzun herkes biliyor. Bu oyuncular hali hazırda kötü olmayan takımlara örnek olarak Pelicans, Bucks, Wizards, Celtics, Timberwolves, Rockets, Spurs gibi takımlara giderler ise Gswnin işi hiç de kolay olmayacak ama çok ciddi fedakarlıklar yapılması gerekiyor yaklaşık kişi başı 15-20m dolar.

Aklıma gelen ilk sağlam örnek Pelicans a giden Cp3 ve Lbj. bu takımda hali hazırda ligin en yetenekli iki uzun oyuncusu var ve bunlar skorer değil all around oyuncular. Gswye karşı kozları; duranti savunabilecek bir oyuncu (AD), gerçek pota altı savunması (AD ve Cousins) bu iki tehdit fazlasıyla yeterli zaten Cp3 ve Lbj in olduğu bir takımın hızı rahatlıkla gswye denk olur olmasa bile kendi temposunda oynatırlar. benche de ortalama üstü 3 veteran ile çok tehlikelı bir takım olur. ne kadar mümkün orasını bilmiyorum.

Wizards a giden bir Blake Griffin çok güzel etki yaratabilir hali hazırda patlayıcı güze yeni bir seviye katabilir ve guard dışı bi skor opsiyonu olarak kolay başarı elde edilebilir. gerçek bir contender değil bence ama doğru destek kadro ile o noktaya gelebilirler.

şimdilik bukadar yazıyorum ama konu altında takas fantezilerimizi olası kadroları güncel haberleri vs konuşursak çok keyifli olacağına eminim.

ayrıca Lbj lakers a gitmesin lütfen :D olası yüzükleri çöpe atmak demek olur bence.
 
aynı takımlar final oynayabilir ama cavs asla aynı cavs olarak kalamaz.

malesef cavs de kadroda kalmayı hakeden çok az oyuncu var onlar da Jefferson, iman ve lebrondur malesef kalan herkes normal performansını gösteremedi. ve hepsi gitmezse final oynasalar da hiçbir mücadele olmaz. seride bir maç oynamak birşey katmıyor skor atamasan savunucaksın vs herzaman yapılacak bir katkı vardır. kevin love ın son maça kadar ki mücadelelerini çok beğendim en süphe duydugum oyunculradan bırısıydı ama gayet ıyıydı ama o parayı haketmeyen bır adam malesef thompson da oyle son mac attıgı hrsey gırmıs olması bırsey degıstıremedı. cunku sureklı defensive rebound kaçırıp offensive alamadı.

korver belllki Jr bellllki frye ı kadroda tutardım ben olsam kalan herkes kyrie dahil gidip yerine savunma yapabilen kendini ortaya atmaya hazır yürekli oyuncular ve güçlü oyuncularla doldururdum kadroyu.
 
Son düzenleme:
Chris Paul Houston Rockets'a gitmiş. 4 yıllığına 103 milyon dolarescik alacakmış.

Edit: Fake yemiş olabilirim sanırsam... Neyse mesaj dursun burada elbet belli olur.
 
Son düzenleme:
Chris Paul Houston Rockets'a gitmiş. 4 yıllığına 103 milyon dolarescik alacakmış.

Edit: Fake yemiş olabilirim sanırsam... Neyse mesaj dursun burada elbet belli olur.

Tam olarak fake yemişsin denemez de. Baktım olaya bir kaç siteden. Rockets daha çok pat beverly - Paul George takasının peşinde gibi duruyor. Chris Paulde bir ihtimal ama Clippersi izlettiren Paul - Griffin ve Deandre üçlüsü. Birisi eksik olsun izlenmez bence takım kolay kolay. Taraftarda bırakmaz bence. Pek olası gibi durmuyor. Ama Celticsin yaptığı kg ve paul pierce takaslarından sonra olursa çokta şaşırmam b.ku çıktı işin vefa diye birşey kalmadı takımlarda. (Spurs ve Dallas hariç)
 
Chris Paul Houston Rockets'a gitmiş. 4 yıllığına 103 milyon dolarescik alacakmış.

Edit: Fake yemiş olabilirim sanırsam... Neyse mesaj dursun burada elbet belli olur.

Fakedir ya oyle takas yapilmaz harden da cp3de Ball-dominant oyuncular

Butler in timberwolves a gidisi guzel oldu ama hala contender olmaya cok uzaklar.

Vefalik bir durum varmi bilmiyorum adamlarin omru sinirli bunu "sadik" olmaya harcayacagim diye nicesi sampiyonlugu tadamadi.

Cp3 spurse giderse contender olmaya devam ederler umarim guzel bi karar verir de gsw tekele cevirmez.
 
Geri
Üst