Vita (Hard Rock/Metal) - Ankara

ilk iki konserde çalmadık whitesnake ama bu konserde düşünüyoruz çalmayı girişte. aslen metal gününde sweet child o'mine la arka arkaya biraz garip duracak gibi ama, sonrası tamamen metal olacak, yani günün ruhuna uygun. :)
 
arkadaşlar bana şans dileyin, son 5 gündür boğazım çok ağrıyor, sahlep manyağı oldum konsere adam gibi yetişeyim diye. İnşallah geçen haftaki gibi güzel olur, bir kaza yaşamayız.
 
3. gözlem sonucu gelen yorum : görünen o ki iyi bir potansiyel var ve bu yeni oluşum yola devam ederse zamanla sağlam performanslar seyredicez. başarılar arkadaşlar... ;)
 
Tebrikler arkadaşlar bu akşam iyiydiniz. Vokaliniz şarkıya göre sesini güzel değiştiriyor bi bakıyoruz mathew olmuş bi bakıyoruz axl olmuş... Bi ara o ne lan vokal mi değişti falan dedim :D Mesele cover çalmak olunca güzel bişey bu ama ilerde beste işine girerseniz şöyle ortalarda bi ses tonu ve tarz yakalamlı kendisine, o da bunun farkındadır. Tekrar tebrikler Kehanet'ten sevgiler... Başka konserlerde beraber çalmak isteriz :idea:
 
Güzel konserdi beyler :!:
Önemli bir tartışmada bulunduğum için Metallica'ları dinleyemedim...
Zaten Allegro dan biliyorum sizi ;)
Yolunuz açık olsun başarılar :!: :!: :!:
 
spider_in_mud demiş ki:
vitaaa walla i bakalım ben nedense fazla sekılde gurur duyuyorum
bu haberlerı aldıkca
yaa seviyorum sizi tam gazzz devaaaaaam:p
Hey gidi günler diyeceğim ama garage'a çağrıyla dalıp seninle konuştuğumuz o günden beri 3,5 hafta geçti. Gözlerim yaşarıyor desem yeri, çok teşekkürler herkese.
 
Tebrikler tüm gurup elemanlarına... Ben 2 şarkınızı dinleyebildim...

Holy Wars da biraz death havası vardı... Bence her şarkıyı aynı tonda çalmamaya dikkat edin.. Repertuarınız biraz karışık tazrları içeriyor.. Onun için işiniz biraz zor..

Başarılar...

Stay Heavy :twisted:
 
arkadaşlar sizi ilk defa izleme fırsatı buldum tepinmeyi pek sevmiyorum kenardan oturup sakin sakin izledim ama inanın çok zevk aldım başarılar
BEHÇET ayrıca teşekkürler kardeş twin i kullandırdığın için
 
Geri
Üst