Analog Pedalları Direk Olarak Miksere Girme (videolu Anlatım)

Arkadaşlar merhaba. Eminim benim gibi bir çok arkadaşımında sorunu olan bu konuya kendi setup ımdan örnekler ile bir yorum getirmek istedim. Analog pedallarınızı direk olarak miksere girmek istiyorsanız bir preamp pedalı+speaker simulator içeren dibox ile belirli ölçüde isteğinizi gerçekleştirebilirsiniz. Piyasada bu işi iyi yapan pedallar mevcut. Örneğin Tubeman, Mesa T twin , Damage Control womanizer, Seymour duncan twintube tarzı. Hatta bunlardan bir çoğu "direct to mixer " çıkışına sahip. Entegre bir dibox devresi bulunduruyorlar.
Kendi setupımdan örnek vermek gerekirse benim tercihim Hughes and kettner tubeman preamp pedalından yana oldu. Videoda direk olarak miksere girdiğinizde az çok alacağınız tonları sizlere dinletmeye çalıştım. Herkesin kullanım amacı başka olacağından. Farklı tarzlardan örnekler vermek istedim. Nacizane. Videoda amfi yoktur analog pedallar direk olarak bilgisayara girilmiştir.
Birilerine yardımım dokunursa ne mutlu. İzlediğiniz için teşekkürler. Hatta youtube da "VCD is my amp" şeklinde aratırsanız çin malı yıllar öncesinden kalma bir Vcd player a girilen setupımı bulabilirsiniz. Hani ondan da kötü bir mikserle karşılaşmayacağınızı baz alırsak Tubeman ile en kötü alette alabileceğiniz ortalama sonuçlar hakkında size bilgi verir. Ama bence aletin gerçek performansı lambalı bir amfiye return den girdiğinizde ortaya çıkıyor. Onunla ilgili bir video da çekerim belki ilerleyen tarihlerde. Teşekkürler
 
Geri
Üst