Amfi Bozukluğu Mg30 Acil

CoolDoG
-Kondansator şişmistir dedin, neden dedik.
+Basit güç katlarindan bile haberin olmadığını gördük.
-Amfiler ısınıyor dedin, neden dedik.
+Cevap alamadık.
-Kondansator 1000 saat dayanır dedin, nerden çıktı dedik.
+Meğerse katologun sınır değerini söylüyormuşsun :D
-Mühendis değilsin dedin, gelelim ziyaretine olmadi sen gel dedik, hem nerde ne okumusuz-okuyoruz görürüz hemde su meşhur kondansatorleri sisiririz dedik.
+Onada yanasmadin.

Simdi diyorum ki doktora falan hikaye , sağdan soldan duyma bilgilerle internette okuyup anlayamadığın şeylerle burda konuştun baktin is ciddiye bindi, köprüden önce son çıkışa saptin.

1- Kondansator hakkında yeterince bilgin yok çeşitleri kullanım amaçları vs... Sadece siser diye duymuşsunuzdur tum kondansatorler siser sanıyorsun. En başta olay burdan kaynaklanmakta
2- Regulesiz basit güç katından bile haberin yok fakat güç katındaki kondansatorun voltaji düşürdüğünü falan iddia edebiliyorsun ilginç.
3-Bahsettiğimiz ampli mg30 ısınır diyorsun , el insaf diyorum bide 85 derece :D
4- Bilmediğin terimleri kullanmaktan kacinmadigin için onlarda da yanlışlık yapıyorsun.
5- Okul sitelerinden baktığın ders isimlerinden yola çıkarak derslerde kondansatorun sese olan etkisini ogretmezler diyorsun, yuh diyorum ya RLC devrelerinin AC analizini söylediğin derslerden bile önce öğrendik.
Bilipte konuşsan canını yerim ben senin de işte bilmeyipte konuşunca can sıkıyor, şimdi git bunları internetten arastir sonra yine konuşuruz.
 
Şu mühendislik bir bitsin, ben de buraya gelip şu kavgalara katılıcam.
Tüm forum bunlar üzerine dönüyor, kendimi eksik hissediyorum vallahi.

Bu kavgalara ben maalesef pek merakli değilim de bilen adamla verimli bir şekilde tartisiyorsun, bilmeyen adama anlatıyorsun ama bildiğini sanan adamla is buralara varıyor. Yanlış ogrenecegine hiç öğrenmese su insanlar böyle sorunlar yaşanmayacak da hurafeler memleketinde bu pek mümkün olmuyor. Sana tavsiyem yanlış öğrenip kavga edeceğine doğrusunu öğren gel tartışalım, bilgi paylaşalım.
 
Amfiyi tamire götürdüğüm kişi bugün bana amfiyi açtığını devrelerinde hiçbir sorun olmadığını hepsini teker teker kontrol ettiğini söyledi.Problemin inputa giden jacktaki kablonun çok eskimesi yada benzeri birşey söyledi yanlış hatırlıyor olabilirim.
 
Geri
Üst