Diskodisko (karayip oyun havaları) - Ankara

buggleyeyes demiş ki:
kayıt yok.. showband'iz zaten. burada çalan kişilerin beste çalışmaları, "ömürm parklarda geçti" ve "dengesiz herifler" isimleriyle bulunabilir. belki o bestelerden repertuara uyan olursa çalabiliriz...

FUNKY REGGAE PARTY, hacettepe üni. condom party isimli seviyesiz organizasyonla çakıştığı için 23 aralık cuma gününe alındı.

23 aralık cuma saat 19.00'da club24e(eski dummy bar) gelirseniz 5 liraya içeri girer DİSKODİSKO'yu canlı dinler, reggaeton dj CORT RAMiREZ'i de görmüş olursunuz. içtiğiniz biralara da 3 lira verirsiniz...
Şimdi yanlış anlamayın ama yukarıda tarzınızın ingilizce lanse edilmesinden vs den yakınıp "Showband'iz" demeniz biraz garibime gitti.
 
grup elemanlarından ses çıkmadı bari ben yazayım;efenim diskodisko 27 ocak cuma günü Nedjima'da sahne alacaktır.(metropol sinema yanı)..
Afişte "finallerin taaaa...." yazıyodu,gerisini siz düşünün artık :D
sevgileeer...
 
tam da şimdi yazacaktım.. ilginize teşekkürler sayın mithra.. hızlıca hazrılandık ve cuma günü nedjimada yeni delikanlı davulcumuz erenle çıkıyoruz.

sayın moonlapsevertigo; ingilizce ya da türkçe olması benim asıl sorunum değil; benim derdim oraya yazdığım kendine özgü türkçe şeyin, ingilizce alakasız ve de ona tam olarak karşılık gelmeyen birşeyle bana bir uyarı bile yapılmadan değiştirilmesidir. sitenin formatı buysa budur ama o zaman bana bir uyarı yapılır; 'bu "oyun havası" bizim foruma ters, bunu uygun birşeyle değiştirin' diye, ben de kendi grubuma neyi uygun görüyorsam onu yazarım oraya. ertesi gün açıp da başlığımı değiştirilmiş bulmam.

"showband" mevzuu ise şöyle oluyor; afişlerde DİSKODİSKO isminin grup adı olduğu anlaşılmadığından, altına "showband" diye birşey ekledik. afişe yazılacak en kısa öz şey oydu. diskodisko adı biraz daha tanınır olduktan sonra o sonundaki showband de silinecek. yalnızca türkçede uygun bir sıfat, buna uygun bir karşılık bulamadığımdan o lafı kullanıyorum. az önce de dediğim gibi; asıl sıkıntım, başlığımda uyarılmaksızın değişiklik yapılması.
 
bugün nedjima barda çalıyoruz.merak edenleri ve dans etmek isteyenleri bekleriz...güzel ve eğlenceli bi parti..giriş 5 ytl..bir bira dahil..içerde birada ucuz..nedjima tömbeki kafe yanı...
 
çok yeni değişiklikler sebebiyle sıkışık bir programla hazırlandığımız kadromuzla umarım size güzel bir gece yaşatırız.

başmühendis kemal mafyaya taktığı borç yüzünden yurtdışına kaçarak aramızdan ayrıldı. artık genç bir yüzle; davulda erenle sahnedeyiz.

zalim recep son cinayetinden sonra suriye sınırına ulaşmaya çalışıyordu, kendisinden haber alınamadı. bu gece onun yerini doldurup taşıracak olan evtan saksofonuyla sahnede olacak.

hepinize iyi eğlenceler...
 
saol systemofadown_ ..seninde yolun acık olsun..

cuma günü sizi nedjima da görmek isterdik ama nedense gelmediniz.. neyse vardır kendinizce bir neden.. DİSKO DİSKO ile başka zamanlarda başka yerlerde karşınızda olacağız.. DİSKO DİSKO seyirciyi sever..
 
bundan böyle cumaları 10da overalldayız, geç kalmayın durmadan çalıp 12de bitiriyoruz...
diskodisko seyirciyi sever
diskodisko insanı sever
diskodisko kuşbaşılı pide sever
evet evet
diskodisko parayı sever
 
Geri
Üst