Diskodisko (karayip oyun havaları) - Ankara

Bu gece cok keyifli bir seyirci vardi dolayisiyla bizlerde cok keyifli caldik yavas yavas yenilenen repertuarimizla her cuma saat 00:00'da dans etmek eglenmek isteyen herkesi MANHATTAN'A bekliyoruz.
 
Hmm demek evdesiniz o vakit ne yapcaksiniz? Hemen bir arkadasiniza telefon acip "hadi oglum manhattan'a gidelim" diyeceksiniz taksiye binip "abi cevre sokaga" diyeceksiniz kapiya gelip 10 ytl odeyip iceri girip ickinizi odeyip baslayacaksiniz dans etmeye mutlu olmaya kaynasmaya eglenmeye...Her CUMA 24te
 
uzun zamandır ankarada değildim.. bir de baktım diskodisko manhattana geçmiş. geçen seneki haline bakılırsa; biçok şey rayına oturmuş; manhattan olması da overallun piyasa kalabalığından çok daha iyi olmuş.

hani solo atarken kafasını savurup da ağzını yüzünü büzen artistlere; "hissederek çalıyor, çalarken eğleniyor" denir ya.. bu grup artislik yapmayı beceremiyor. (ister iyi ister kötü algılayın) gerçekten seyirciyinin nabzını tutuyor. seyirciden tepki almazlarsa bozuluyorlar, şarkı arasında biraz uzun beklemeler oluyor. kapıdan 3-5 kişilik bi grup girip direk dansetmeye başlarsa, tavana vuruyolar.

canlı müzik barlarındaki bu atmosfer değişikliği için teşekkürler gençler. bohçasını alanın imç'ye rock albumu yapmaya gittiği bu dönemde bu repertuar; reggae'nin her kafaya girebileceğinin kanıtıdır bence.
 
bak ya.. beni bana anlatıyorlar. demek ki ünlü olduk artık!!!
sağolasın zübeyir, iltifat olarak alıyorum. sen hangi şehirdeysen söyle de uygun bi zamanda oraya bi çıkarma yapalım...
 
konser için mazur görün. o kadar yoldan gelmiş cemiyette pişiyorum, zaman sorunu yüzünden repertuarını tamamlamadan inmesin istedim. diskodiskoyu meraklısı cumaları manhattan'da gelir dinler zaten. besteleri de ufaktan aralara sıkıştırmaya başlayacağız bundan sonra.
 
Anlayışın için teşekkür ederim sizi de izlemeyi çok istiyoduk ama nese cuma gelmeye çalışcaz tekrar teşekkür ederim...Ayrıca Kerem ' e yardımlarından dolayıda teşekkür ederim...Kolay gelsin...

Saygılar...
 
Bu gece yani yilbasi eglencesi,DİSKODİSKO olarak manhattanda sahne almaktayiz dans ederek eglenerek icerek ziplayarak koy koy koy diyerek girmek isteyen arkadaslar manhattan'a muracaat etsinler :)
 
buzların erimesiyle ankaralılar manhattan'a akın etti. başkentliler karlı günlerin sıkıntısını diskodiskoyla dansederek atmayı seçtiler.
bütün teknoloji, ekipman bize karşı çıksa birleşmiş olsa da, her türlü sabotaja karşı diskodisko manhattanda yılmadan coşturdu.

evet efenim, sevgililer gününde de manhattandayız. yalnızım, kederliyim, mutsuzum demeyin, 14 şubatta manhattana gelin, sevgiliniz olsun. %50 garanti.
 
ilk kez dün izleme fırsatı buldum..çok şey kaçırmışım şu ana kadar..harikasınız azizim :)
 
Geri
Üst