Ahmet Altan

Ahmet ALTAN ın bikaç kitabını okumuştum "isyan günlerinde aşk" gerçekten güzel bi kitaptı. "aldatmak" pek hoşuma gittiğini söyleyemem şahsen.. bütün kitaplarını okumadığım için pek te bi yorum yapamıycam şahsen..
 
sözde kadın yandaşı

iyi bir yazar olduğu kesin eleştirileride sert namus kavramına farklı yaklaşıyo cinsellikten ikmale kalmak adlı kitabını okumuştum taaa11 yaşındayken ama nedense kimse haoşlanmıyo bu yazardan bi ara milliyet gazetesinde atakürt adlı yazı yazdı sonrada aydın doğan tarafında macerasına son verilmiş...(bu adam gençken bayağı abaza kalmış beynimin derinliklerinde o şekil bir düşünce veriyo yada edebiyat paralıyarak hatun yemeye çalışıyo...))))))) :twisted:
 
karanlıkta sabah kuşları...... öğretmen dayatması olmadan aldığım ve okuduğum, üniversiteli öğrencilerin açtığı bi tezgahta gözüme ilişti....
ve ilk cümlesi: aşk; bir azizeyi orospu, bir orospuyu azize yapar... bu ilk cümle benimde kitaplarla tanışmama aracı oldu ortaokul yıllarımda....
 
En uzun gece ve içimizdeki bir yer kitaplarını çok beğeniyorum ben..Adamın abaza filan olduğunu sanmıyorum=)
 
01 demiş ki:
"İçimizdeki bir yer" bence en iyi eseridir.Çok derin mesajlar vardır bu kitapta.

Bu kitaba başlayıpta sonunu getiremeyen çok insan tanıyorum ben..En iyi kitabıdır diyemem(çünkü hepsini okumadım) ama okudugum engüzel kitabıdır..
 
en uzun gece , kristal denizaltı , içimizde bir yer bu kitaplara bayıldım ama en uzun gece en güzeliydii aldatanlara yada aldatmış olsada sewenlere mutlaka okuyun derim!!!!!
 
ben Tehlikeli Masallar,Kılıç Yarası Gibi ve Aldatmak kitaplarını okudum.Çok beğeniyorum tüm kitaplarını okumaya çalışıyorum.Bence aşkı ve insanın aşkta çektiklerini çok güzel anlatıyor.Tanımları,dili süper.Orhan Pamuk'tan kat kat iyi.Ne dediği anlaşılıyor.
 
bir kere okudum bir daha okumak istemedim.. sevmiyorum,itici..onu okumak yerine bir ton kaliteli yazarlar var onların kitaplarını okurum vaktim boşa gitmemiş olur..
 
ben kitap okumanın zaman kaybı olduğuna inanmıyorum..bu ahmet altan'da olsa aynı orhan pamuk'ta(veyahutta başka biri)çünkü kitap yazmak çok zor bir süreçtir ve elbette içinde kişiye yarayan bilgiler vardır.Kitap ne kadar kötü olursa olsun..
 
Geri
Üst