Dean Guitars

arkadaşlar dean marka gitar kullananız var mı ? yeni bir gitar almayı düşünüyorum bu gitarlar hakkında bilen biri bilgi verirse çok sevinirim...
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
saol hocam yorumun için o konuda az çok benimde bilgim var ama kullanan birinden yardım almak başka tabi bi gitarı tanımak için zaman gerekli.. mesela dolma sap özelliği var diyolar.. bu benim klavyede rahat dolaşmama engel olur mu ? vs.. + ve - leri neler?
 
Dean razorback kullandım bir süre şuan dean o-flame kullanıyorum.. rahatlık kişiden kişiye değişir.. birkaç kişiye rastladım nasıl çalıyosun o gitarı diyen hiç beğenmeyen.. ama benim için şuanda daha iyisi yok.. beni rahatsız eden tek şey üzerindeki flame'ler.. sırf bu yüzden satıp dean 79mlf alıcam.
 
bende Dean V Noir XT kullanıyorum. öncelikle belirteyim cogu insan için begenilmeye bilir. yok şurası cok buyuk yok surası şöyle falan derler ama ben gercekten cok ısındım. ilk denedigimde yargadım ama şu an farkettim ki gitar tam bana göre yapılmış. Benimki v kasa olmasına ragmen cok rahat bir çalımı var. klavyesi gayet iyi ben cok rahat çalıyorum. şunuda sölemek isterim ki eskiden cok koyu bir jackson hayranıydım ama şu an yeni bir gitar almak istesem kesinlikle dean alırım.
 
En iyisi sen git dükkana çal 10 dakika. Bir iki kişinin beğenmesiyle olmaz. Senin elin farklıdır başkasından, yanarsın boşa gitar almış olursun. Önceki gitarın neydi onu merak ettim.
 
dean from hell çaldım daha önce güzel bir gitardı fakat işçiliğini çok beğenmemiştim. jınjınlı metalci tonları var gitarın köprüdeki manyetikde lx500 tiz karakterli bi manyetik.. başkada dean denemedim zaten
 
Ben hep klasik gitarla basladim arada cok az studyo gırmıstım cort x6 felan vardi sevmem pek ama hep klasik kullandim elektro ıstıyorum artik ama karar veremedım 1 senedir düsünüyorum =)
 
udatujaq.jpg


Dean gitarlarin yeni dist. Omem Oner muzik olmus. Amerika perakende fiyatlariyla ayni olacakmis. Bunlarda tazecik resimleri :D Bekleyen arkadaslara hayirli olsun ;)
 
usa deanler de amerikan perakende fiyatlarıyla aynı olacakmıymış peki ? :)
Bilemiyorum :) Facebook sayfalarından ulaşıp merak ettiklerimi sordum. Çünkü çok uzun zamandır ha geldi ha gelecek derken çok uzun zaman geçmişti. Aslına bakarsan marka olarak çok ilgimi çeken gitarlar değil :D Ama seven arkadaşlar vardır belki diye müjde vereyim dedim ;)
 
gitarlar kore endonezya gibi uzak doğudan geldiği için tıpkı ibanez-zuhal ya da shecter-do re gibi fiyatlar abd ile kafa kafaya olması normaldır.Zaten olmazsa satamaz çünkü artık alternatif çok hele ki kore malı bir gitar alacaksam.Darısı ltd-pera ilişkisine :)
 
Gitarın kendi sitesinden özelliklerine ve başka sitelere de baktım. Gayet güzel özellikleri var ağacı olsun markası olsun tonu olsun benim hoşuma gitti gayet güzel bir gitara benziyor. Tonları da gayet iyi , sert.
 
Gitarın kendi sitesinden özelliklerine ve başka sitelere de baktım. Gayet güzel özellikleri var ağacı olsun markası olsun tonu olsun benim hoşuma gitti gayet güzel bir gitara benziyor. Tonları da gayet iyi , sert.
Bende video falan bakındım ama bulamadım, Vendetta nın diger serilerinin birkaç videosu var. Bu gitara ait video göremedim, eğer siz bulduysanız linki verebilirmisiniz?
 
Geri
Üst