Guitar Hero Türkçe Şarkılar Geliyor!

  • Konuyu açan paranoidmuzik
  • Başlangıç tarihi
P

paranoidmuzik

Çok sevdiğiniz Guitar Hero oyununun Paranoid Müzik tarafından geliştirilen ve Türkçe Şarkıların yer aldığı Band Star oyunu 15 Nisan 2013 Pazartesi gününden itibaren sadece Paranoid Cafe'de yayınlanacaktır. Rezervasyonlar başladı. Guitar Hero ile aynı kalite ve keyfi sunan bu eğlenceyi ilk yaşayanlardan olmak için acele edin.

Band Star'ın başlıca özellikleri:

Oyunun en önemli özelliği hata yapan enstrüman sesinin oyundan düşmesidir.Tıpkı Guitar Hero'daki gibi...

Oyunumuz davul, gitar, bas gitar ve 2 mikrofon desteklemektedir...

Star Power, Slide, Arpej notalar mevcuttur...

Tüm zorluk dereceleri mevcuttur...

Karaoke'nin çok gelişmiş olan bu versiyonunda arkadaşlarınızla birlikte sizleri yeni bir eğlence bekliyor...Ayrıca bu eğlenceyi yine başka hiçbir yerde bulamayacağınız ahşap, gerçek ağırlığında ve boyutunda kaliteli oyun gitarlarıyla yaşayacaksınız...

Tanıtıma özel olarak kişi sayısı farketmeksizin saati toplam 20 TL olacaktır...

Band Star tanıtım videosu için tıklayınız


Detaylı bilgi için tıklayınız
http://www.facebook.com/paranoidcafe
 
Merak ettiğim bir konu var, telif hakkı olayı. :D Bir de midi sanırım şarkılar? :) Ne desem bilemedim, iyi kötü yorum yapmak çok istemedim fazla. :) Başarılar.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Merhaba,
Öncelikle belirtmek isteriz ki telif haklarıyla ilgili olarak yazılım lisanslaması yapılmıştır, şarkılarla ilgili olarak ise müzik eserlerini ve sanatçı haklarını koruyan tüm müzik kuruluşlarına gerekli ödemeler yapılmaktadır. Oyunumuz satılık olmadığı ve sadece Paranoid Cafe'de yayınlanacağı için telif konusu farklı olmakta ve işlemler buna göre yapılmaktadır. Şarkılar midi olmayıp Paranoid Müzik'in stüdyosunda profesyonel ekipmanlar ve yazılımlarla oyun için yeniden düzenlenmiştir. Daha iyisini sunabilmek adına görüşleriniz ve yorumlarınız bizim için önemlidir.
Teşekkür ederiz...

Detaylı bilgi için :

 
Hep eksikliğini düşündüğüm bir olaydı keşke türkçe şarkılarını da yapsalar diye. O açıdan elinize emeğinize sağlık. Yalnız enstrümanlar bariz midi yada sanal enstrüman gibi geliyor stüdyonuzla bir daha konuşun canlı enstrüman değil gibi büyük bölümü. Bol şanslar hayırlı olsun :)
 
Geri
Üst