sensible soccer

sensible soccer jan pier papen ne günlerdi az kol kırmadık hala emulator ile oynarım pes'ede şu menajerlik olayını sensible gibi monte edebilseler çok iyi olacak ama yok gene vermez sensible tadını
 
1996 da ilk bgilsiayarımı aldığımda pentium 100 8mb ram :D 1 yıl boyunca Sensible World Of Soccer 96 oynamıştım. Ufacık adamlar da olsa ne kadar da gerçekle çok alakası olmasa da oynaması inanılmaz zevkli bi oyun olmuştur benim için :) FIFA falan hikaye. 6 ay öncesine kadar açıp oynadığımı bilirim. Hala da oyun var elimde ama NT tabanlı sistemlerde ses kartı sorun çıkartıyor sessiz oynamak zorunda kalıyoruz. Tabi hal böyle olunca beni kopartan spikerin sesini duymadan oynuyoruz ama olsun oyun hala zevkli :)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
oGSum_uA demiş ki:
sensible soccer en iyi oyunlardandı.gecen aklıma geldi ama nereden bulabilirim bu oyunu lütfen yardımcı olun.hersey cantona için..
sanırım cogu kişi emulatörle oynuyo,ben kazaa dan indirmiştim bi ara ama yinede amiganın tadını vermiyor.en iyisi sen bir amiga al ;)
 
framelimiter benzeri bir program ve ses emulatörüyle hala oynamanın mümkün olduğu bir efsane..

geri dönmeyecek zamanımın üçte birini başında geçirdiğim,bolivya'nın oynadığı her milli maçta kadroda juan galarza varmı diye aradığım,göremeyince "keşfedememişler adamı" diye düşünmeme bile sebep olan,bir süre sonra kadronuzdaki adamlar haftalıklarıyla paralarınızı tüketince boyuna iflas ettiğiniz,sonunda da kovulduğunuz,rakibe sattığınız 15M'lik adamın rakip takımın 500K'lık forvetinin yedeği olduğunu hüzünle seyrettiğiniz,böyle garip bir script sorunu olan,2015'te biten,orta sahadan attığınız gollerle maç kazanabildiğiniz,kah simulasyon kah arcade,degaj yaparken sağa topu göndermek istediğimde adam değiştirme ekranına girmesine sinir olduğum,türkiye liginin kağnı hızında adamların oynadığı,eh nispeten gerçekçi bir şekilde yansıtıldığı,hala japon j.league'deki takımların adını ezbere sayabileceğim,salvatore schillaci'yi bulduğumda sevinçten havalara zıpladığım,yapay zekası hiç fena olmayan,hala güncel kadroların net ortamından bulunabildiği,ancak eski schillaci'li,torino'lu şaban'lı(3.8m),cantona'lı,vialli'li kadroların zevkini veremeyen bir nevi yapımcılarının nirvana'ya eriştiğini düşündüğüm,yeni yılın başında gerçekten iddialı görünen yeni bir versiyonu çıkacak oyun:)

böyle kabarık saçlı tipler falan eklemişler,oynanış aynen eskisi gibi:)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #7
bu oyundaki kariyerde en iyi başarım şu olmuştu :

95/96 VERONA italia seri B

ligde yedincilik ve brescia teklifi

96/97 BRESCIA italia seri B

ligde beşincilik ve umutların başka bahara kalması ;)

97/98 BRESCIA italia seri B

lig ikinciligi ve hoşgeldin brescia

98/99 BRESCIA italia seri A

süpriz bir şekilde lig yedinciligi ve parma teklifi

99/00 PARMA italia seri A

lig ücüncülügü ve UEFA kupası ve akabinde lazio teklifi

00/01 LAZIO italia seri A

UEFA kupasına ambargo koyuşum ve juvenin beni kapışı :LOL:

01/02 JUVENTUS italia seri A

şampiyonluk,uefa kupası ve benim ihanetim (cok pişmanım hala)

02/03 INTER italia seri A

bombok gecen bir sezon ve hüsran (demekki para herşey deilmiş)

03/04 INTER italia seri A

lig ikinciligi,italia kupası

04/05 INTER italia seri A

ligde şampiyonluk ve kupa galipleri kupası

05/06 INTER italia seri A

lig ve şampiyonlar ligi vede ac milan

06/07 MİLAN italia seri A

ligde dördüncülük (alışacagız alışacagız)

07/08 MİLAN italia seri A

UEFA kupası ligde tel tel dökülme

08/09 MİLAN italia seri A

lig şampiyonlugu ve italia kupası

09/10 MİLAN italia seri A

şampiyonlar ligi,lig şampiyonlugu ve italyan milli takımı (italyan vatandaşıyım bu arada )
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #9
link bilmiyorum ama ben kazaa adlı programı bilgisayarıma indirip ordan da sensible soccer 95/96'ı indirmiştim başka ne var bilimorum bir google arattır istersen sen
 
DosBox diye bi program ile MSDOS ortamını NT sistem içinde simüle ederek oyunu sesli oynayabiliyorsunuz ama sorun çıkardı bende. Sesler geç geliyor. Bi de DosBox un cycle devrini bi türlü tutturamadım oyun ya çok hızlı ya da çok yavaş oluyor :([/i]
 
Bu oyunda endonezya ligindeki takımlardan 150k lık 3 tane kanat oyuncusu bulmuştum ben, AC Milanın kardosundaki hiç bi adam yetişemiyodu bunlara koşarken :D Tek forvet ile maç kazandığımı bilirim heyt be :D
 
amigada oynbardım ben bu oyunu ya bulsam hala oynarım.
bi kaç diskete o kadar cok sığdırmışlardıki bence zamanının en kapsamlı oyunuydu
valdas ivanauskas die bi eleman vardı hangi takımda oldugunu hatırlamıyorum amatör kadar ucuzdu ancak profesyonel kadar iidi özelikleri hep onu alırdım:)
bide barcelonadan cruyf u.
 
Az paramı yemedi bu oyun, 1 saatlik öğle arasında bile sezon yapma girişimlerim olurdu.Kavisli vurucam diye kolla birlikte sağsol yapardım.Menülerini ise gördükçe ısırasım gelir. :D
 
Hepsinin ayri tadi var tabi bir tek fifa haric.. Adamlar 3d olayi ve grafikleri on plana cikarip futbol oyunu yapiyoruz diye ortaya biseyler koydular.. Kandirildik !!! neyse imdada konami yetisti de bizi bu iskenceden kurtardi.. Ama sensible olsa da oynasak: ))
 
Gün itibariyle yeni versiyonu Sensible Soccer 2006 piyasaya çıktı..

demosunu oynamadım..oynayan arkadaşlar biraz da eski 2d grafiklere veda etmenin hüznüyle çok tatmin olmamışlar..açıkçası kendimi en kötüsüne hazırladığımdan biraz iyi bile çıksa memnun olacağım..ama olumlu yorumlar -"bence daha iyisi yapılamazdı v.s"- yok değil..

Bunca seneden sonra hala fanlarını unutmadıkları için Jon Hare ve ekibine teşekkürler:)
 
abi sakın almayın swos 2006 yı cok kötü cok az ülke cok az kulüp takımı var.Türkiye ligi yoq Galatasaray, Fenerbahce yoq.Eski oyunda sürekliligi saglayan kariyer özelligi yoq bence almayın..
 
Yeni oyunu başarısız buldum.
Herşeyden önce, eskiden inanılmaz fazla takım, lig, kupa, sezon seçenekleri vardı. Ve bunlar çok detaylı işleniyordu. Şimdi ise seçenekler çok az ve detay yok.
Önceden o kötü grafiklerde oyun sevimli geliyordu evet, ama şimdi iyi renderlı grafikler, anti aliasing vs.. olduğu için olayın havası kaçmış. Yani o, aslında o zamana özgü birşeydi. Saha bomboş görünüyor, oyunda da zaten genel bir boşluk havası var. Orjinale sadık kalınmaya çalışılmış olmamış, onun yerine daha detaylı, daha şirin (Empire Soccer'ı hatırlayanlarınız var mı?) olabilirdi.
 
Geri
Üst