Engin Günaydın

kayseriye gelecek yine yine gidemicem :?
aynı gün vega mvö konseri var üniversitede
öncekinde de kayseride değildim şans yok
kimse gelmez kayseriye gelince de bize denk gelmez
 
stand up konusunda çok yeterli olmasa bile diğer bütün dallarda daha başarılı bir performans sergileyen özellikle profilden bile gördüğümüzde kahkahayı patlatabileceğimiz bir isim. :)
özellikle delirme sahnelerini çok başarıyla sergiliyor. ve yörelere göre şiveleri çok yerinde kullanıyor.ustası bence nejat uygur. kendisinden bir çok şey almış ve bunu çok başarılı bir şekilde uyguluyor.burhan abi ya! :) o bıyık yok mu o bıyık! :)
 
Stand-Up'da usta bir insan diyebilirim. Çünkü diğer Stand-up'cılar gibi palavra sallamıyor. Başından geçtiği 5-6 komik olayları anlatıyor o kadar. Zaten o 5-6 komik olayıda çok harika daha çok detaylı anlatıyor. Stand-Up'ında en sevdiğim olayların başında da bir hadise yaşandı. Bir kız çocuğu annesinin kucağında otururken ağlamaya başladı. Engin abide, Asistanlarından bozuk paralar aldı. Cebine attı paraları ve cebine vurarak değişik efektler çıkarttı. ;) Çocukda ağlamayı kesmişti.
 
Eh be Zabıta İrfan, izlemediğim diziyi bile izlettirdin ya bana, ne diyeyim ben sana..

http://www.youtube.com/watch?v=Q3QriOCsG6Y linkinde görüleceği üzre bu adam bir İngilizce konuşma sahnesi oynadı, o gün bu gündür diziyi takip eder oldum belki bir şeyler daha olur diye; nitekim sıkı olarak Bir Demet Tiyatro'yu takip eden biri olarak Zabıta İrfan'a kayıtsız kalmak imkansız.. Lakin Yılmaz Erdoğan'ın "Mükremin" olarak tanınması gibi o da isminin dışında, rolünün etkisi ile tanındı daha çok, kendi projelerine eğilmesi çok sevindirdi beni..

6 Ekim'de Maltepe Yayla Sanat Merkezi'nde, 7 Ekim'de ise Kadıköy Halk Eğitim Merkezi'nde oynayacak "O Hikayedeki Mal Benim" isimli oyununu.. Kadıköy'e aldık biletlerimizi, bekliyoruz..
 
kısaca manyağın teki kendisi psikopat roller bu kadar güzel yakışır mı bir insana normal hayatta öyle biri olsaydı hiç şaşırmazdım :D
 
avrupa yakası kariyerinde buyuk bir atılım sağladı bence bir de ata demirer falan diziden çıkınca butun yuk buna kaldı
ya da belki bana öyle geliyordur ama eskiden insanlar bu kadar bahsetmiyordu bu adamdan başarılı oyuncu komik adam:)
 
Geri
Üst