Aslı

powerturk tv de kulis programında bu hafta kendisi

Pazartesi 08:25 // 13:25
Salı 10:25 // 17:25 // 21:55
Çarşamba 14:25
Perşembe 11:25 // 20:55
Cuma 09:25 // 15:25
Cumartesi 16:25
Pazar 10:25
 
klip şarkısını beğendim, klipte fena değil hele o şeytan filminden yatak üzerinde dönme sahnesine benzeyen sahne farklı olmuş :)

aslıyı takip ettiğim kadarıyla sert müzik yapmıyor ama evet bu kaset diyererlinden bi kademe daha sert dersek yanlış olmaz, ama bana göre hala soft :)

rock ta kadın vokal hep hoşuma gitmiştir hele kendi sözlerini yazanlar daha bi tatlı oluyorlar, aslıyı zaten beğeniyordum bu kaseti de beğendim.
 
onceki albumlere gore sesini cok iyi kullanmıs aslı ama yine de neresindeyim albumunun sıcaklıgı,huznu,huzuru cok baskaydı. akustik gitar, keman partisyonları samimi sozler falan cok guzel bir albumdu. bu album onun yerini tutmaz tabi ama yine de gayet basarılı bir album. ozellikle dergiden resmini kopardım, yardımcı olmuyor, gitmis gibisin, ayrılan yollar cok iyi sarkılar.
 
muhteşem bir isimdir Aslı, belki biraz fanı olduğu için düşünülebilir ama kesinlikle alakası yok. Her şarkısı birbirinden güzel ve dinlerken hiç sıkmayan bir tarzı var. Konser'lerinde de çok güzel bir performans sergiiyor. Geleyim yeni albüm'e, yeni albüm muhteşem hele çıkış parçası Dans Etmeye İhtiyacım var'ın gitarları beni bitiriyor resmen.
 
kendisini patlican festivalinde izledim canlı performansının iyi olduğunu zaten tahmin ediyordum çok iyiydi aslı seyircilerin çoğu bilmiodu şarkıları ama yine de iyiydi.ikinci klip yardımcı olmuyor a geliyor sanırım bakalım nasıl olacak
 
klip gitmiş gibisin ya da yardımcı olmuyora gelecek..hangi şarkıya geldiği cuma günü belli olacak..aslı'nın resmi sitesi aslionline.com'da ve fan sitesi aslifanclub.com'da oylamalar devam etmekte..büyük çekişme var.. :LOL:
 
Geri
Üst