Kabin Olarak Sizce Hangisi ? Marshall - Blackstar

Marshall - Blackstar


  • Toplam oy veren
    10
Yüzeyleri kaplı olan plywoodlar kabin yapiminda kullanılmıyor, onlar daha cok dekoratif amaçlı kullanılıyor. Kabin yapiminda bence en buyuk sorun birlesim noktalarına kırlangıç açmak.
 
onu yapabilen birkaç usta varmış daha doğrusu aleti olan diyelim.Yani yapılır yapılmasına en iyi en kaliteli malzeme ile ama her malzemeyi ayrı seçeceksin bulacaksın seni anlayan marangozu da bulacaksın grill clot geyiği var bazısı terzilerdeki kumaşlar olur diyor çantacıların kaplama malzemesi filan da olabilir diyorlar baya araştırmıştım bana çok zahmetli geldiği için vazgeçtim.Özetle büyük kabin iyidir, hoştur.Ağacı da iyi olursa tadından yenmez tabi ki. Masif ağaçların sonradan kuruması olayı filan var bu ağaç içinde dönmelere ve birleşim noktalarında ayrılmaya sebep oluyormuş iyi kurumuş ağaç seçmek gerekiyormuş filan.Masif işine bence hiç bulaşılmamalı neyse konu bu değil ama illa yapacam diyorsanız 1500-1600 tl ye mal oluyor ama ömürlük tarzda bir kabin oluyor.Lakin ilerde satman gerekti filan marka manyağı olan bir ülkede yaşadığımızı göz önünde bulundurmak gerek.Bence büyük kabin iyi speaker ve max. 1-2 senelik 2. el diyorum fiyatlar da uygun şu aralar.
 
Bence ilk defa yapan biri için 4x12 çok riskli, tolex ve grill cloth zaten yok vinleks ve delikli galvaniz sac veya ızgara kullanmak lazım yerlerine. Masif cok gereksiz zaten krank'tan başka kullanan firma var mi? Varsa ben bilmiyorum.
 
Geri
Üst