Aşkı En iyi tanımlayan filmler

Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. "V" yerine "W ya da F" , "Z" yerine "S", "K " yerine "Q" kullanmayınız ve kelimeler üzerinde gereksiz kısaltmalar yapmayınız. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
Queen_of_Metal demiş ki:
Untouchable demiş ki:
Melekler Şehri miydi neydi...Nicholas cage(Melek olarak) oynuyodu aşkı için intihar edip fani oluyodu waayy bee... :)

methini çok duydum ama hala seyredemedim:(

Aslında Nicholas Cage'in o filmden daha iyi bir aşk filmi var The Family Man adı altında başrolunude benim ilahım olan Tea Leoni ile oynuyor..

Film aşk yerine iş hayatlarını tercih etmesi sebebiyle ayrılan Teo ve Nicho'nun seneler sonra Nicho'nun bir yanılgama yaşayarak ayrı bir dünya bütünlüğüne geçmesi ve o dünyada Teo ile evli olarak görmesi kendisini, bir borsa brokeri iken birden vasat bir lastik satıcısına dönüşmesi ve ortalama bir aile hayatı sürmesi çocuklarıyla beraber aklını bir müddet sonra başına getiriyor ve yaptığı hayatı anlayıp Teo'nun kapısını calıyor filmin sonunda seyredilesi bir film herkese tavsiye ederim, hatta mutlaka izlenmeli...

Saygılar...
 
Geri
Üst