GRDP (rock) izmir

tanriya muzigi yaratmasindan once bu insanlari yarattigi icin tesekkur etmek lazim. :tap: ..ee kolay degil tabi sahne arkasinda cocuk buyutmek :D hayatimin butun ozel ve onemli anlarinda bisekilde var oldunuz (muziginizle :metal ve dostlugunuzla !! ) hakkinizi nasil oderim bilmem :bilmem

bunca yildir herseye ragmen adam gibi muzik yaptiginiz ve izmir cukurunu yasanilir kildiginiz icin size aferini bi borc bilirim.....simdi yaban ellerde aklimda kalanlari mirildanarak "bono" yu arioourum......bulcam ama azimliyim :D yakinda ordayim sizi yine sahnede gormek nasip olur isallah..........hem hayallerle geri donebilmektir onemli olan dimi :elsallaa
 
Babalar çok selamlar hepinize. Buakşam birkaç saat önce biostaydık çok eğlendik ellerinize sağlık. Hatta benide sahneye çağırdınız beraber çaldık sağ olun var olun Mert kardeşime ayrıca teşekkür. Dediği gibi körler sağırlar birbirini ağırlar oldu biraz ama neyse. Gerçi kafam çok güzeldi pek hatırlamıyorum ne çaldığımızı ama çok güzel bi geceydi bugun bizde bekleriz konsere sizi.
 
ahaliiiii gitmeyen varsa hala bu adamları dinnemeye yuhhhhh diorummmmm!!!!

bakın hazır çaalar da çalarken bi gidin in the end dinneyinnn derim benn.... :LOL:
 
hehe walla çok güzel noktaya parmak bastin tequila :) biz de bilmiyoruz :p muhtelen bi evde toplanıp saadet yapıcaz :) sen çalma bakımından söyledin tabi anladım :) ya açıkçası kaç senedir doğru dürüst yılbaşı kutlayamıyoruz kendimizce hep çaldık yılbaşılarda teklifler vardı ama kendi kendimize olup kutlamak daha cazip geldi :) öle yani bi house party düzenlices kısacası zaten cuma günü biosta çalcaz yılbaşından bigün önce o yeter :) he yalnız tabi 15 kişiyi kaldırcak ev de bulamadık varsa evini kiralıcak tanıdığın biri anlaşabiliris :)))
 
girdap :) ama mrk etme ilk sen degilsin gardırop diyen =)) rezervasyon için arayıp gardırop mu çıkıyo bu akşamlar mı kalmadı yoksa kapıda yaw bu ne böle grdp gr ee gardıroptur heraldeler mi yani =) bi logomuz var yıllardır kullandığımız bizce gayet hoş duruyo biosun önünden geçerken cuma gününe bakıp görebilirsiniz :)
 
abi biz yaklasik 5 yildir piyasadayiz ilk bu ise saniyorum 2000 yilinda Mavi barda basladik 1.5 sene civari mavi'de çaldık ondan sonra Rocha açıldı ve yaklaşık 2.5 yıl da orda çalmıştık daha sonra Rocha'nın kapanmasıyla BIOS a geldik BIOS'a gelmeden önce rock yapmıyorduk o bakımdan belki duymadın yabancı pop, pop-jazz yapıyoduk grubun konsepti farklıydı Evrim diye (bence izmirin en iyi bayan vokalidir yolu açık olsun) vokalimiz daha vardı bir de saxafon vardı 7 kişiydik daha sonra seneler geçtikçe ayrılmak durumunda kalanlar oldu malum yaşlar ilerleyince herkesin kendine bi yön çizmesi gerekiyor... grup ortaokulda kuruldu saint joseph teki h erkes bilir girdap diyince... ozamanlar konserler modaydı çok konser veriliyodu zaten yaş tutmadığı için barlar falan yalan yani :)
 
Geri
Üst