Nfs:Most Wanted

Bilyosunuz ki yakın zamanda nfs:mw çıktı.Sizin oyun hakkındaki görüşleriniz nelerdir?Bence grafikler parlaklık açısından bu sfer biraz abartılmış;ama köprüden çıkarken ışık olması olayı daha gerçekçi kılmış.Oyunun ilk yarışının başlayışı harika ama önceden fıstık gibi aracı verip sonra yarışın ortasında motorunu bozup almak olmamış.Sanırım hırslanalım istemişler :)

Bunlar bir yana her nfs de olduğu gibi bu versiyona da 5 yıldızı veririrm ben :D
 
ben nfs porche'dan beri bu seriyi sevmem gene sevmedim çok alt yaş gurubuna hitap ediyor ,geriye kaladanada toca 3 beklemek düşüyor.
 
kesinlikle katılıyorum nerde o eski egzotik arabaları olan nfs high stakes
ne varsa eskide var sırf bu oyun için pc ye ayrı bir hard disk e win98 yükleyeceğim yakın zaman içinde :twisted:
 
ekran karını test etmek için harika bi oyun ama asla nfs porhce un yerini tutamaz ki underground 1 bile daha iyiydi
 
bence gayet sağlam olmuş zaten grafiklerden ve daha da önemlisi sistem gereksinimlerinden bunu fazlasıyla belli ediyor... Arabalar hakkaten dehşet ama modifiye olayı biraz azaltılmış.. sanırsam sadece bodykit alınabiliyor ;)
 
gt 4 kadar araba çeşidi olmasada,oynanabilirlik açısından çok güzel bi yarış oyunu,yanlız play stationda nfs oyunlarını daha zor yapıyorlar,bounty toplarken hamama girmiş kadar oluyorum
 
Hikayesi bana mantıksız gelen oyun.Kıytırık(hadi len) bir BMW M3 GTR ı geri almak için porsche lar ,lamborghini ler kullanmak gayet mantıksız olmuş bence.Amacı tamamlayıp arabayı aldıktan sonrası da tam bir hayal kırıklığı bence :)
Son vidyolar güzeldi ama..
Bir de herhangi bi arabayı unique performans parçalarıyla donatırsanız tüm arabalardan hızlı oluyor.Golf gti ım oyundaki her şeyden hızlıydı mesela..
Ayrıca oyunda kafayı yediren bir bug var.Polisler teker patlatmak için kapan koyuyor ve bu alet nedense polislerin tekerlerini patlatmıyor..

Bunlar dışında oyun gayet zevkli,güzel bir bilgisayarınız varsa gerçekten keyif alıyorsunuz oyundan,grafiklerden.
 
Geri
Üst