Esp eclipse Full Thickness - İnce Kasa Çıkmazı

iftiradan kork be adam kim ne derse karşı çıkmadım :D burada da yollanmış diyosun oradan yollanmadım ki buradan da yollanayım :) He bu arada ben baba parası ile almam böyle şeyleri kendinle karıştırma beni :)
İnce kasa aldım. Eq ayarlarında saklı herşey.
 
Güzelim Türkçe işte, nasıl anlamak istiyorsan öyle anlıyorsun...

Söylemek istediğim, orada zaten göze battın, buradada artık ne yaptıysan şutlanmışsın. Demek ki üslupta bir problem var. Her yerde sivriliyorsun, bu.

Benim baba parası ile ekipman aldığımı düşünüyorsan bir bak forumdaki mesajlarıma, nelere taa ne zaman sahip olmuşum ;) Keşke herkes benim sahip olabildiklerime sahip olsa, böyle babalarla dolsa dünya ;)

Güle güle çal o zaman ne diyeyim.
 
senin yanlışın bilmeden konuşmak kardeşim. Bi kere bu konuyu pedalda açmadan çok önce burda açtım. Burdan kovulmak için sivri dile gerek yok. Kovulanlara keşke bi sorabilsen ya da şahitlere sorabilsen keşke :) ama bilmeden konuşuyorsun ışte ne yapalım...
 
Kovulanlara bir sor demişsin ya, soruyorum işte bolca kovulmuş biri olarak sana.

The_Pentagram7 çıktığı zaman konuşuruz bunu gerçi, ama gerçekten merak ediyorum, ne olur paylaş artık. Bu sefer niye kovuldun? Dahada önemlisi niye sürekli kovuluyorsun?

Bunları ciddi ciddi düşünmen senin yararına olur diye tahmin ediyorum. Kalıcı ve istikrarlı bir The_PentagramXXX hesabın olmuş olur.


Edit: Konuyla tamamen alakasız;

Birden aklıma geldide, bir dönem backingtrack satan bir adam vardı, belki 15-20 kere atılıp gelmişti yine. 4-5 sene önce. Hatta artık yöneticiler bu trolü önlemek için, onun konusuna yazan herkesi şutluyordu siteden. Neydi o dönem be, az adam şutlanmadı siteden.
 
Bu çocuk gitarpedal dada konu açmıştı. Öneri istiyordu ama kim ne dese karşı çıkıyordu. Burada da yollanmış siteden, demek ki GP de cevap vermeyerek iyi yapmışım.

Merak ettim, acaba ne yaptı, harçlıklarını biriktirip alabildi mi :) ?
Heyy bro, sağlam vurmuşun baltayı taşa :D
Bende diyorum bu adamcağız neden gelmiyor artık buralara.. Turkrocktan kovulan gitmiş gitarpedala
 
Herzamanki gibi yine zevk meselesi. Kimi kalın sever...

eyebrow-raise.gif


Şaka bi yana bende kalın gövdeli, böyle yabancıların "chunk" diye tabir ettiği gövde ye sahip olan gitarları daha çok seviyorum. Araştırdım PRS Se serisinin en kalın kasalı olan gitarını aldım :) Zamanında jacksonın böyle kağıt gibi ince kasalı bi gitarını bikaç gün kullanmıştım modelini hatırlamıyorum, çok ince olduğundan bi eğrelti durdu bende :)

Sustain'i ağacın kalınlığı ve inceliği illaki etkiler ama denkleme giren birüsü değişende var... Türü aynı olsa bile kullanılan ağacın kalitesi, kullanılan hardware'in malzemesi ve kalitesi vs. gibi... Bu X marka Y model gitarda maun kullanmışlar bak tonları nası koyu, A marka B model gitarda ash kullanmışlar bak nası farketti tonların parlaklığı demek gibi yanlış bi genelleme olur...

Edit: Jackson SLSMG imiş...
 
Son düzenleme:
Geri
Üst