Yüksek Sadakat

Ben çrş günkü Bilkent konserine gittim. Ancak umduğum kadar güzel bir performans sergileyemediler bence. Ayrıca vokalin de sesi çoğu zaman kız gibi cıyaklamaktan öteye gidemedi. Çok daha iyisini bekliyordum; hayal kırıklığına uğradım.
 
nihan_niko demiş ki:
Bu grubun web sitesine girdim fakat yapım aşamasındadır dedi acaba bana biri bu konuda bilgi verebilirmi?İyi bir grup bende seviyorum..


evet sıte yapım asamasında suan yakın zamanda faalıyete gececektır.konser goruntulerı,klıp canlı performanslarda eklenınce sıteye aktıf duruma gecıcektır.
 
84'le kıyaslayanları şiddetle kınıyorum. Nerde arabeskten bozma gitarlı süeterli çocuk sesi, nerde temiz rahatlatıcı huzur verici o ses. yapmayın yahu.. Yada :
"kaderimde buda mı vardı sevdiğimi başkalarıyla göreceksem eğer kör olsun bu gözler görmeyeyim bi daha"
ile
"mumdan kanatlı bir adamın güneşe ulaşması kadar anlamlı bu dünya biliriz"
sözlerini bi karşılaştırın da öyle konuşun lütfen....

Canlı performanslarını dinledim, o kadar etkileyici, o kadar huzur verici ki gerçekten daha önce bir gruptan bu kadar etkilenmemiştim. ayrıca bir grubun "iyi" hatta "baya iyi" olması için illa ki rock mı olması gerekiyo?? Tamam, son zamanlarda gerek radyolar gerek tvler bir şarkı populer olunca onu çalıp çalıp işin suyunu çıkarıyolar ama bunda grubun suçu nedir ki? Bütün albümü dinleyip orjinalini aldım, gözüm gibi da bekıyorum cdye ve çok sık dinlemyiorum şarkıları eskitmemek için. İkarus'u canlı dinlediğimde gözümden yaşlar boşaldı ya o sözlerde büyük bir enerji gizli. Pervane, kafile, ikarus; bu şarkıların içine yatan ince göndermeleri anlayabilenler zaten seviye olarak 84'le fln karşılaştırmazlar. Kimse de bana aksini ispatlayamaz sonuna kadar da arkalarındayım...
 
yaw 84 neyine benziyo ...
müziklerimi sözlerimi neyi benzetiyorlar..
bu benzeten şahıs bi açıklama yapsın neyi benziyo..
yoksa söyleyenlerin tiplerimi?benziyo halla halla
ben bi benzerlik görseydim o zaman 84 dinliyor oluyordum..84 dinledim hiç beğenmedim beyenenler çok ona bişiy demiyorum..
yüksek sadakat farklı..
yorumları farklı..besteleri sözleri farklı ..herşeyi farklı okadar...
 
belki ustumuzden bir kuuus geceeeerr...sarkiyi ezbere biliyorum ama 2 dkda bir duyunca sev sevme her sarki ezberleniyor! gel de katilmada canli calarken izlemistim. solist nasil ben iyi solistim diye bir iddiada bulunuyor anlamadim. sarki cok fena degil ama nedense gruba isinamadim gitti
 
grubun cok buyuk bir hayranı degilim ama solistlerinin sesi gercekten cok guzel... canlı performanslarınıda izledim ve canlı da gayet basarılıydı... 84 benzetmesine gelince; 84 yıllardır ankara barlarında popculara yonelik turk sanat muzigi ve arabesk coverları yapan bir gruptu... ne kadar muzisyen oldukları da albumdeki mvo ve duman araklarından anlasılıyor zaten... yuksek sadakat in elemanları ise yıllardır farklı gruplarda calmıs,tecrubeli gercekten iyi muzisyenler... ikisini kıyaslamak cok yanlıs... iyi bir rock grubu olmak icin illa son ses distortion mı kullanmak gerekiyor???
 
Dün Başkent üni. de izledim..Çok iyi bi performans deildi ama Queen,The police,Led zeppelin ve Deep purple çalmaları beni mestetti..Davulcu süper ama perfect strangers da aradaki aksak bölümü kaçırdı hehheehh..Başarılar diliyorum..
 
Bazen sürekli sert sound dinleyince insanin cani biraz daha yumusak ama icinde gitar ve bas sesi bulunan müzik ister.
Iste aranan tarz Yüksek Sadakatin tarzi.

Yorum, sözler ve toplam olarak müzik cok güzel.
 
parçalarını o kadar çok dinledim ki bazılarından artık ööö geldi bana. ama buna rağmen aklımın iplerini saldım ve kafile yi hala bağıra çağıra dinliyom çok iiler bence

"sen dursanda yürür bu kafile ;)"
 
yılın albümüne imza atmış gruptur...

kimse gerçeği inkar etmesin!...

not: bugün (19 Mayıs!) ntv'de akustik iki parçalarını dinledim ve bu düşüncemde haklı olduğumu gösterdiler...
 
gerçeği inkar ediyorum ben itaatsiz..bence bu yılın albümü değil günün albümü bile olamaz..rock forumlarında yer almasından rahatsız olduğum bir gruptur yüksek sadakat..
 
bence de her gün yeni bir rock grubunun çıktığı piyasada en iyi çıkış yapanı.Albümü ilk kez dinlediğimde kesinlikle sıkmadı.Hatta bir ay sırf y.sadakat dinledim(gerçi sonradan f.d ve m.v.ö sayesinde pabucu dama atıldı ama olsun)şarkıları çok güzel arada hafif göndermeler var.Hüzün,Belki Üstümüzden Bir Kuş Geçer,Kafile,Pervane;İkarus ve diğerleri..Hepsi hit parçalar...
 
bence de her gün yeni bir rock grubunun çıktığı piyasada en iyi çıkış yapanı.Albümü ilk kez dinlediğimde kesinlikle sıkmadı.Hatta bir ay sırf y.sadakat dinledim(gerçi sonradan f.d ve m.v.ö sayesinde pabucu dama atıldı ama olsun)şarkıları çok güzel arada hafif göndermeler var.Hüzün,Belki Üstümüzden Bir Kuş Geçer,Kafile,Pervane;İkarus ve diğerleri..Hepsi hit parçalar...
 
Geri
Üst