Yüksek Sadakat

Vokal ve müzik uyumsuz. Parçanın girişi "AC/DC - Higway to Hell". Heyecan bastı "aha rock n roll parça lan!" derken, hayal kırıklığı geldi ardından. Du bakalım, Manga da değiştirmişti sonradan şarkının bir kaç yerini, belki bu da öyle olur!
 
Tüm şarkıları dinlemedim ama bu şarkının olmayacağını daha önce söyledim.Bu sonucun altında politik sebepler de yatıyor olabilir, sahne şovunun Pokemon işine dönmesi de olabilir, kişisel olarak da kıyafette hiç hazzetmediğim yeşil gibi bir rengi rock'n roll grubuna giydirmek de olabilir.
Şarkıya gelecek olursak verse, interlude, chorus dediğimiz bölümler bu şarkıda hem vokal ve hem enstrüman olarak keskin hatlarla ifade edilmemiş. Hey its time to live it up, my friend ,put the record on.. bölümünü yayarak söylenmesi bana itici geldi.Nakarat bölümü güzel fakat dediğim gibi vokalin bu işte çok büyük yeri var.Vurgulu değil
 
Büyük geçmiş olsun... Yıllar sonra yarı finalde elendik. Hoş her ne kadar Eurovision çok politik ve yanlı bir hal almış olsa da, üzülmemek elde değil...
 
Şarkıyı ilk dinlediğimde , "ben bunu biyerde dinledim lan heralde " dedim. Biraz düşününce " Sex pistols - submission " u hatırladım. Ne kadar benzediği ortada ki, son günlerde de gündeme geldi. Yüksek Sadakat hiç bir zaman zevkle dinlediğim gruplar arasına giremedi. Giremeyecek de . Her zaman emeğe saygımız var .. Ama beğenmediğimi de dinlemem arkadaş :) Ne diyelim. Başarılar.

Edit : AykanKK imzandaki yazı dikkatimi çekti. Çok hoşuma gitti :)
 
Değil mi? Ben de ısınamadım gitti Yüksek Sadakat'e. İlk albüm yine daha iyiydi ama, bilemiyorum.

Ayrıca imza ekşiden alınma, yazanın eline sağlık...
 
Eline koluna parmaklarına klavyesine sağlık kim yazdıysa.
Üstümüzden bir kuş geçer ve kafile . Bu şarkıları bir dönem çok popüler oldu ama.. Pop müzik hissi vermeye başladı. 1-2 ay popüler ol geç . Ayrıca eurovision şarkısında .. Nasıl anlatabilirim ki :) İngilizce dilini türkçe şivesiyle söylemişler, saçma hecelere ayrılmış, "laaayf iz bitiful" u duyduğumda nedense türkçe mi ingilizce mi diye düşünüyorum. Bi değişik hissiyata kapılıyorum.
 
beyler yükdek sadakat bence başarılıydı.neden bu kadar küçük görüyorsunuz, neden sahip çıkmıyoruz. bu konu bal gibi politikti. gerek grup vegerek muzik ve gerekse performans iyi idi. sağlık olsun. ama grubu destekliyelim derim.
 
Politik? Onun için mi geçen sene 2. olduk? Tamam politika var, komşu ülkeler basıyor birbirine oyu ama, sonuncu olsak bile yarı finalde elenmemiştik. Politikaya yormanın anlamı yok...
 
Geçen sene Almanya yarışmadan önce reklamını yapmasaydı ve Lena Meyer gerçekten bu kadar güzel olmasaydı :) 1. bizdik. Bir çok yabancı forumda da buna benzer şeyler görebilirsiniz. Bir çok kişi hayran kalmış şarkımıza. Politik olabilir bazı şeyler ama , finale kalamamanın sebebi bu değil. Süperstar parçasıyla bile finale kaldık. Rimi rimi ley i söylemiyorum bile.
 
Geri
Üst