Yüksek Sadakat

Borknagar demiş ki:
sabah inboxuma düsen bir mailden alıntı:

“Belki Üstümüzden Bir Kuş Geçer” islimli şarkıları ve ocak ayı başında yayınlanan albümleri ile son günlerin en çok konuşulan rock grubu “Yüksek Sadakat” 07.02.2006’ da BALANS’ ta sahne alıyor.

Doğan Grubu çalışanlarına özel indirim..
Doğan Grubu çalışanları Balans kapı gişesinde %25 indirim dahilinde 7.5YTL ödeyerek bilet satın alabilir.

Doğan Grubu çalışanı olduğunuzu belirten kartvizitinizi göstermeniz yeterli olacaktır.

valla ne yalan söyleyeyim. bugüne kadar pek dikkatimi çekmemislerdi ama bu hareketleriyle beni kazanmış oldular. bana yapılan bu kıyağı karşılıksız bırakmam asla ;)

bütün DMC yapımlarından aynı duyarlılığını bekliyorum :D

Bu konser havanın yağışlı olması nedeniyle haftaya çarşamba gününe 15-02-2006 gününe ertelendi bilet alanların değiştirme yapmasına gerek yoktur aldıkları bıletle gırebılırler
 
Albümü dinledim..Hem de günlerce üstüste defalarca dinledim. Çok beğendim. Sert bir albüm değil.. Dinlendirici niteliği ön planda.
"Belki üstümüzden Bir Kuş Geçer" adlı parçayı ilk dinlediğimde çok farklı gelmişti. Özellikle vokalin sesi ilginç ve hoş gelmişti. Daha sonra albüm nasıl diye merak edip albümü de dinledim ve "Belki üstümüzden Bir Kuş Geçer" den daha da iyi parçaların olduğunu gördüm.
"İkarus, Aklımın iplerini saldım ve Döneceksin diye söz ver" gibi gerçekten çok güzel parçalar var. Bence dinlemeye değer, hoş bir albüm olmuş.
 
kingofloss__ demiş ki:
giggle hocam kızacak ama BJ işini yapmış.Albüme 6 yıdız vermiş.(normalde 6 yıldıza çok klasik/çok iyi grupların en iyi compilation/albümleri ulaşır)Bu kadar basit bir şekilde,üstüne 4 sayfa yağ çekilmiş.Tamam,editörünüzün grubu,emek var ama bu kadar yalakalanmayın."Rock'ın genleriyle oynuyormuş","rock müzik buymuş".Bu kadar abartmayın.İlk albümle kimse birşeyler değiştiremez.Ki albüm kritiğini yapan adam bu görüşümü sezmiş."Dinleyin,öyle yorum yapın." diyor.5 yıldız versen gene susardım ama 6 yıldız...Pink Floyd mu bu adamlar???

Sevgili kingofloss__, hayır kızacak bişey yok. Ayrıca söylediklerin çok da mantıklı, zaten baktığımda beni hayretler içine düşürmedi pek. Nedeni ise, belli işte alttan iyi bir destek olduğu. Ayrıca kızmakla ne kadar haklısınızdır.

Ancak amacım; ordan şişiriyolar, burdan doldurdularla nasılsa grubu izleyen dinleyenin kararı kendi vereceğidir. Varsın koysunlar 6 yıldızı. Olsa olsa bir kağıt sayfası değil mi?

Bana göre 2 yıldızlık herhangi bir grup. Dinleyelim diyorum yani :) Bak Blue Jean'deki adam da aynı görüşte.
 
benımde pek tarzım degıl cok sakın kalıyor ama sarkının sözlerıne denilecek bısey yok belkı ılerde cover ı falan yapılırsa hah işte tamam olmus dıye bılırım
söylediğiniz gibi grubun ardında sağlam ağabeyler var sırtları yere gelmez bundan sonrada deli gibi her yerde aynı parcayı duyucaz ben rahatsız olmam ama nıce boyle grup var benım bildiğim...
keske hepsının ardında bı ağabey olsada musıc pıyasasında renk olsa


saygılar....
 
Belki üstümüzden bir kuş gecer isimli sarkılarını cok severek aldım albumü ama diger sarkılar pekte hoşuma gitmedi ama alınıp dinlenebilir bir album olmuş
 
"Aklımın İplerini Saldım!" :)

Basarılı bir album olmus, cok sevdim albumdeki calışmalarını. Serkan Özden de eski Egoist grubundan gitarlarda eşlik etmiş. Özellikle " İhtimaller Denizi, Denizaltı, Aklımın İplerini Saldım, Belki Üstümüzden Bir Kuş Geçer...." i tekrar tekrar dinledim.
 
blue jeandeki konu benim de dikkatimi çekti...gerçekten bir abartma vardı röportajda ve albüm değerlendirilmesinde...adam çok satan bir derginin editörü ve yapabildiğinin en iyisinden reklamını yaptı...
 
gayet sakin, dinlendirici ve kendini dinleten bir albüm.
yorgunsunuz, geliosunuz eve, açıp dinliosunuz ve dinleniosunuz. biraz önizleme gibi oldu ama...
pervane girişine hasta oldum. belirtmeden geçemiycem
 
aklımın iplerini saldım benim için bir numara
belki üstümüzden bir kuş geçer şarkısını başka bir sitede dinlemiştim albüm çıkarmaları çok iyi oldu başarılarının devamını dilerim....!
 
2001 yılında TV8 kanalında yayınlanan bi beste yarışmasında güzel bi besteleriyle(Gerek yok vedaya) ödül almışlardı. Ben de ödül almıştım o yarışmada :) en ilgimi çeken grup o zamanki adlarıyla Conkflakes'di. Albümlerinde de başarılı olacaklarına eminim ;)
 
Geri
Üst