Star Wars

kesinlikle izlenmesi gereken serilerden..Barney Stinson(how I met your mother)'ın dediği gibi kesinlikle star wars bilmeyen bir kızla çıkılmaz :twisted:
 
Cantstandya demiş ki:
Ben halen daha "hiç" izlemediğimi itiraf edeyim. İlk dikkatimi çekişi de platonik aşkım Natalie Portman'ı kadroda görmem ile oldu. Sonrasında Clerks 2'deki "Lord of the Rings vs Star Wars" diyaloğu ile tekrar ilgimi çekti... Aslında tekrar tekrar ilgimi çekmesine gerek yok çünkü en sık takip ettiğim TV materyallerinden biri olan Family Guy tayfasının taptığı bir yapım Star Wars. Ama bir türlü denk gelemedik işte. Şu Cnbc-e pazarları yayınladığında silah altında olmasak izleyecektim ama. :)

En sonunda iyice izledim, uzun uzun inceledim. Açık ve net: Darth Vader'ın müridiyim.

Dün Episode 4-5-6 üzerinde son rötuşlarımı yaptıktan sonra telefonumun zil sesine de Imperial March'ı koydum; kıroyum ama otobüste filan telefonum çalarken denk gelirseniz irkiltirim, ahaha. Bir daha izlerim ama ben bunu. 1-2-3'ü özellikle. Nasıl kayıtsız kalıp gitmem ben o filmlere, Avustralya'nın derinliklerinde Walkabout filan da yapmıyordum ki o tarihlerde. Bu heyecanı bekleme safhası ile birlikte sinemada yaşayıp görmek bambaşka olurdu ama, yandı gülüm keten helva.


illnino demiş ki:
Yok arkadaş sevemedim şunu. Ben "startrek" çiyim. :D

Fanboys diyorum sana. :D
 
Cantstandya demiş ki:
En sonunda iyice izledim, uzun uzun inceledim. Açık ve net: Darth Vader'ın müridiyim.

Dün Episode 4-5-6 üzerinde son rötuşlarımı yaptıktan sonra telefonumun zil sesine de Imperial March'ı koydum; kıroyum ama otobüste filan telefonum çalarken denk gelirseniz irkiltirim, ahaha. Bir daha izlerim ama ben bunu. 1-2-3'ü özellikle. Nasıl kayıtsız kalıp gitmem ben o filmlere, Avustralya'nın derinliklerinde Walkabout filan da yapmıyordum ki o tarihlerde. Bu heyecanı bekleme safhası ile birlikte sinemada yaşayıp görmek bambaşka olurdu ama, yandı gülüm keten helva.

Merak etme, Episode 1, 2012 de 3D olarak tekrar vizyona girecek, diğer filmlerde sırayla sinemalara gelecek. Lucas milleti nasıl yolacağını buldu, fırsatı kaçırmıyor. :D "3D filme gitmem" kuralını Star Wars için bozacağım sanırım... Özellikle 3.filmde ki son, ölümcül düello nasıl olacak 3D ...çok merak ediyorum.
 
Harry Potter serisinialdım.İstediğim zaman rahat rahat,dublajsız,reklamsız,sansürsüz izledim sardı.
Şimdi hedefim star wars ve büzzüklerin efendisi serisi.Hayal dünyalarına verdim kendimi.
 
Hayır. 3 film.

Diğer diskler bonus, extra bir takım şeyler içeriyor. :) Düşün artık, ne kadar çok materyal varsa adamların elinde.

Bu arada Hobbit filmi geliyor. Yine Peter Jackson yönetecek ve film 2 part. 1.part 2012 de...
 
Star Wars sonunda blu-ray olarak da raflardaki yerini alacak.

Star Wars efsanesi tam gaz devam ederken ve genişletilmiş evrende Clone Wars çizgifilmi sürerken geçtiğimiz aylarda aldığımız haber ile Star Wars serisini bir kez daha beyaz perdede izleyecek olmanın mutluluğunu yaşamıştık. Bu habere göre Lucas Arts, efsane serinin 3 boyutlu hale getirilmesi için çalışmalara başladığını açıklamış ve 2012’den itibaren tüm seriyi 3 boyutlu olarak sinemalarda izleyebileceğimiz haberini almıştık. Şimdi ise bir yeni haber ile daha efsaneyi hatırlıyoruz.

Star Wars efsanesi, sonunda özel bir kutu seti olarak Blu-Ray versiyonu olarak piyasaya sürülmeye hazırlanıyor. Eylül 2011’den itibaren 3 farklı kutu şeklinde satışa çıkacak olan efsaneyi, en yüksek görüntü standardında evlerinde izlemek isteyen sinema severleri bekliyor. İlk üçleme 3 disk, ikinci üçleme 3 disk ve komple seri olarak 9 disklik versiyonlar ile satışa çıkacak Star Wars, için şimdiden ön siparişler yağmaya başladı.

Kaynak: http://www.sinemalar.com/haber/1686/Star-Wars-hayranlarina-mujde/

....

http://www.amazon.co.uk/Star-Wars-O...ef=sr_1_2?s=dvd&ie=UTF8&qid=1294486373&sr=1-2

http://www.amazon.co.uk/Star-Wars-P...ef=sr_1_1?s=dvd&ie=UTF8&qid=1294486373&sr=1-1

http://www.amazon.co.uk/Star-Wars-C...ef=sr_1_3?s=dvd&ie=UTF8&qid=1294486373&sr=1-3

.......

A HEY HEY HEY !!! :D
 
Star Wars'ın Bluerayini bekliorum iki yıldır. Gözüm amazon.comda takılı kaldı. Sanırım o çıkana kadar 3Dsi çıkacak. O da hiç sarmıyor beni.
 
3D olayı benide sarmıyor. Gözlerim sulanıyor, başım ağrıyor... 3D olayının patlamasının sebebi Avatar'dır. İzlemedim, izleyemiyide düşünmüyorum. Ama SW için bozabilirim 3D kuralını. :) Öte yandan Blu-ray'lerin çıkmasına acayip sevindim. 9 disclik olan Complete Episodes'i alacağım sanırım. Umarım gümrüğe falan takılmaz. Çünkü fiyatı 180 TL'ye takbül ediyor neredeyse.

Birde Indiana Jones'in orijnal üçlemesinin Blu-ray'leri çıksa bayram edeceğim.
 
seriyi dün aldım. Yalnız filmlerin sırası tarihine göre değil senaryoya göre olduğu için gerçek sırasını poşedin üstüne tahta kalemiyle yazdırdım cd ciye. :D
 
Gezegende star wars'u doğru dürüst izlememiş son canlı varlık olarak çekim tarihine göre ilk film "a new hope" u dün gece izledim. ne yalan söyliyim fena sardı valla. gerçi ilk filmden ölüm yıldızını yok etmeleri enteresan oldu ama vader reyis bunu yanlarına bırakmayacak heralde.

kahrolsun imparatorluk,hepimiz jedi'ız falan ama lord vader karizma be abi. deathstar ülkü ocakları başkanı herif.

edit: :D

tumblr_l1wcr1vAo61qa9armo1_500.jpg
 
2 tane filmi var Family Guy'ın SW ile ilgili. Ben 1.filmi izlemiştim. Stewie'e Darth Vader olmak çok yakışmış. Özellikle ilk filmde yine Vader'in komutan ile yaptığı yıldız gemisi muhabbeti süper. İzlerken yarılmıştım. :D

Öte yandan hala Star Wars izlememiş olan arkadaşlara önce Episode 4-5-6 sonra Episode 1-2-3 şeklinde gitmelerini tavsiye ederim. Ki zaten krolonojik sıra böyle. :) Ayrıca filmleri HD formatında izlemenizi şiddetle tavsiye ederim.

üç diye biliyorum sanki ben..

Sezon 6 Bölüm 1 http://www.imdb.com/title/tt0888817/ Blue Harvest
Sezon 8 Bölüm 20 http://www.imdb.com/title/tt1329665/ Something Something Dark Side
Sezon 9 Bölüm 19 http://www.imdb.com/title/tt1701991/ it's a trap
 
Geri
Üst