El Yapımı Sansamp Gt2 Kayıt Eklendi.

slm

evet arkadaşlar üzücü bi haber vermek zorundayım fıttırmama ramak kala ruh sağlım açısından bırakıyorum gogostar bi gt2 çalışıyor ama diğeri tüm çabalara ramen kurtarılamadı başınız sağ olsun.işin şakası bi yana mic mod ve amp a en az tek gt2 için 24 kablo ile boşuyorum olacak gibi değil sonuçta bende elektronik mezunu değilim amatör olarak uraşıyorum bu işle çekilmez. sonuç olarak modratör kardeşlerden başlığı silmelerini rica ediyorum bir gereği kalmamıştır ilanın.. herkeze saygılar sevgiler...
 
slm

yok abi sorun bende değil devrede beyin ölümü gerçekleşmiş ancak içindeki elemanları söküp kullanırsın organ bağışı hesabı :D :D :)

vileshome alah iyiliğin versin koptum yaaaa :LOL: :LOL: :LOL:
 
slm

bu arada kalan çalışan gt2 toparlıyıcam koyacam bi plastik kutuya hayrına lazım olan birine vericem beleş anasını satayım ama gerçekten ihtiyacı olan birine bilgilerinize...
 
presence, şu twin olayının devresini bana el altından ulaştırır mısın? ben elektrik-elekttronik mezunuyumda. belki hayata geçirebilirim proceni (amacım satmak değil lakin ortaya işe yarayan bişey çıkarsa seninle paylaşırım tecrübemi -sen de faydalanırsın bundan- :D ).
 
slm

evet ondan son karar olarak kendim kullanmaya karar verdim toparladım
istediğim ayar için SW yerinde sabit kablo bağladım.sonra bi ara ufak bi kutu yaparım artık. gt2 tonepad teki advanced. enzor kılansmanda senin yaptıkların çok basit beginner amatör kısmında gt2 yapmak için harcadığım eforu mxr yada ds1 harcasaydım 2 günde gözüm kapalı 10 tane ds bir veya mxr dist çıkmıştı.bide şeyi sorucam mxr distortion plus tonları nasıl küçük bi devresi vardı hatırlıyorum 741 kullanıyordu..
 
slm

modratörler zahmet olmassa uygun bi katagori altına taşınsın başlık butür işlerle uraşanlara bilgi olur yada başlıyacaklara ne gibi zorlukları var yada nasıl başlanır tarzında baz alacakları bi başlık olur maksak alım satımı kirletmeyelim çünkü artık ortada alıp satılacak bişey yok. saygılar..
 
Geri
Üst