Silent Disaster(Metal)-İstanbul

Silent Disaster yarın 18.00'da Taksim Dorock'ta...

metalblast4web1fo.jpg
 
Şok şok şok.. Silent Disaster ve Dementia konseri sırasında Duman Avcuları'nın bir protesto gösterisi düzenleyeceği istihbaratı ulaştı bugün İstanbul ajanslarımıza.. Dikkatli olun demek düşüyor bize..
 
O konser ile ilgili bir takım soru işaretleri varmış sanırım, umarım son anda bir aksilik çıkmaz. Gerçekten çok üzülürüm, İzmir tayfasını ve Silent Disaster'ı Galata'da rakıya bekliyoruz çünkü.
 
Ben bilmiyorum arkadaş. Bak haftasonu büyük maç var. Kazansak eğlence için, kaybetsek hüznüme ortak olmanız için toplanmanızı istiyorum. Dostluğunuzu gösterin. Ha sırf ben gitara başlayıp alayınızı piyasadan siliyorum diye çekildiyseniz, vazgeçtim. Bak Rectifier'a, aslan gibi devam ediyor çocuklar bana rağmen. Fazla kasmayacam gitarda, söz bak.

Eğleniyoruz ve muhabbetinizi seviyoruz kardeşim, almayın elimizden bunu. Zaten gitar çalabilsem hiç birinize tenezzül etmem; bu kadar da şeffafım ama çalamıyorum işte..
 
Yavaş yavaş ortamı germeye başlayalım arkadaşlar:)Murad Erdogdu'nun dediği gibi az kaldı dağıldımızı düşünenler eminimki çok olmuştur fakat bizde en az sizin kadar sabırsızlanıyoruz zamanı geldiğindede sabrımızın sonunu konserlerimizle telafi edicez bizi izlemeye başlayın.;)
 
silentmasaustu2mu1.jpg


Sample myspace sayfamızda bulunmaktadır girin ilk dinleyenlerden biri olun.
Vokal kayıtları bitmek üzeredir. Asıl mix&mastering vokal kayıtlarından sonra yapılacak bittikten sonra bir parça tam olarak myspace'e eklenecektir.


www.myspace.com/sdisaster

Vokal: Batu
Gitar: Yusuf&Murad
Bas: Cem
Davul: Erkan

Murad
Sevgi, saygı..
 




Uzun bir aradan sonra Silent Disaster hazırlıklarını tamamladı, 27 Nisan Pazartesi Günü 21.00'da Albüm(E.P.) Tanıtım konserine sizleride bekliyor...

Konser Dogzstar adlı mekanda gerçekleşecek.Giris ucretsizdir.



Mekan Tarifi 1: İstiklalde ilerlerken Galatasaray Lisesine gelmeden öndeki aradan -FinansBank ile Galatasaray arasındaki sokaktan- gir sokağın sonundan sola dön ilerde sağda 3.kat

Mekan Tarifi 2: İstiklalde ilerlerken Galatasaray Lisesine gelmeden solda MAC adlı bir kozmetik mağzası var onun tam karşısındaki aradan gir, Çin büfeden sola dön, 2 bina ilerde solda 3.kat
 
Geri
Üst