Silent Disaster(Metal)-İstanbul

"Şu anda İstanbul'da olmak vardı ya anasını satayım" sözlerini dile getirmek istediğim bir konser cidden. Herkesler gitsin, biraz kaliteli grup izlesin, kaliteli müzik dinlesin, eğlencenin dibine vursun.

BTdoRock.jpg
 
deerrudolf demiş ki:
Murad'ı Msn'e ben de eklemiştim iki defa hem de fakat yanıt vermedi. Sevenleriyle bu kadar uyumsuz, soğuk bir müzisyen ile karşılaşmadım henüz. Yazık...


Hasss... demek istiyorum lan sana :D ama doğru bir noktaya parmak atmışsın hoşuma gitti :p Ekleyelim hatta ben ekleyecem bekle..

Konser haberi için teşekkürler.. netekim ben bu işleri yığacak adam arıyordum bundan sonra bu kadar gecikmesin lütfen :D:D:D:D
 
Skull_KruSher demiş ki:
Hasss... demek istiyorum lan sana :D ama doğru bir noktaya parmak atmışsın hoşuma gitti :p Ekleyelim hatta ben ekleyecem bekle..

Konser haberi için teşekkürler.. netekim ben bu işleri yığacak adam arıyordum bundan sonra bu kadar gecikmesin lütfen :D:D:D:D

Bakarız. :LOL:

Bu arada ben Msn konusunda ciddiydim. :) Hatta Emrah'a da bu şikayetimi iletmiştim. İki konser vermiş, iki kayıt yapmış havalanmışlar, ne artist adamlarmış bu adamlar arkadaş demiştim. Bunlar albüm yaptı mı kimbilir neer yaparlar. Mankenlerle reklam ilişkisine dahi girerler, dergahımıza ihanet ederler demiştim. Ya da buna benzer bir şeyler, şu an hatırlamıyorum.
 
Taksim'de sallandıracaksın bunları, bak bakalım bir daha yapıy... :LOL: :D

Ne laf atıyosun lan sen Murad'ıma (Cumartesi bira ısmarlayacak yalakalık yapayım du iki dakka), ben sana adresini verdim ama sen eklemeyi bile becerememişsin demek ki.. :LOL:

Şaka bir yana, pek fazla MSN'e giren biri değil kendisi, iş güç adamı.. :D Amaaan halledin ulan, çektirtmeyin bana döner bıçağımı!
 
:evil: Türk işi Cın Cın!!! :deli

YouTubedaki videonuzu cok beyendim, cumartesi yuzyuze tanisma firsati olacak :x acaip bi gece olacak.


:sniper .............................................. :kustum

Blacktooth'tan 1 basari dilegi daha :D
 
Dün izledim yine, sahneleri halen daha süper bu adamların.. (Yıllar geçmiş gibi konuştum ama neyse.. :D)

Gitarist değişikliğinin ardından "Milk Hunter" grubunun gitaristini yanlarına alarak yollarına devam ediyorlar, dün ağırlığını bestelerin oluşturduğu bir performans ile yine "en fazla kafayı indirip-kaldıran" gruptular..

Yalnız, Do-Rock'ta büyük sorunlar var ses sisteminde.. Tadilat pek yaramamış. İlk şarkıda tüm gitarlar birbirine girdi, ayırt edilebilen sadece davul ve vokallerdi neredeyse. Murad'ın gitarında ses sisteminin getirdiği sorun yüzünden tizlerin susmaması, istenilen tonun istenilen gol misali bir türlü gelmeyişi falan filan ilk başta sorun yaratsa da sonradan keyfimize baktık biz, düzeldi baya bir.

Dün adamları izlerken içimden saçlarımı uzatmak geçti yeniden.. Hatta bir ara baya bir karar verdiğimi ve bugün buraya kesin kararımı yazacağımı filan geçirdim aklımdan, öyle gaza geldim.. Zor iş.. Şu demo da gelsin, hepten dört köşe olalım..
 
Demomuz yok bizim.

Onlar grup hakkında fikir vermesi için yapılmış ev kayıtları. Öyle bir kaydı demo diye çıkartacak grup değiliz açıkçası.

Yinede beğendiğin için teşekkür ederiz sağol :)
 
Geri
Üst