Lars Ulrich: Yeni albümü 2014'ün başlarında yayınlamayı umuyoruz

Ciglik kismini iyi yakalamissiniz ama ben direk kotu manada aliyorum. Neden derseniz, konser kayitlarini izledim ve SG calan 2. gitarci cocuk Orange amfi kullaniyor... Marshall, Diezel tamam ama Orange benim kitabimda yazmaz. Aciklanamaz bir nefret duyuyorum bu amfilere karsi :) . Resmen sarkidan sogudum...Eeee siz akilli. bilgili, gorgulu insansiniz, haliyle soracaksiniz One minute beyim, 100 tane mesaj oldu belki millete akil ogrettin, attin tuttun, estin yagdin, markaya takilma ozelliklerine bak falan dedin peki bu nedir simdi? Baris Manco'ya siginir ve sunu derim "Devran donuyor dostlar ben donmusum cok mu?" Valla mantik falan yok durum boyle. Yine de maydonoz olmaya devam edecegim kiskananlar catlasin ama portakal bize gelmez...:)
 
Portakalın bazı modelleri belki de çoğu, hakikaten çok cırtlak bence de. O "British Style" tonunun fazla abartılmış bir yorumu. Dizginlemek için ancak Eminence Cannabis Rex hatta belki de Texas Heat ile kullanmak gerek.
Sadece biraz ayak üstü denediğim, son yıllarda üretilmiş 15 watt kombo bir modelinin (hangisiydi unuttum ama, arkadaş okudun üfledin mi ne? :) ) soundu dengeli geldi. Nik Huber LP ile çok iyi bir ikili olmuşlardı. Üzerinde15/7 watt seçeneği de vardı.
 
Geri
Üst