Lars Ulrich: Yeni albümü 2014'ün başlarında yayınlamayı umuyoruz

Metallica black albümle bozdu demek haksızlık olur ama değişti, ki değişime açık olmaları olumlu bir şey. Köklerine dönmeye çalıştılar da ne oldu.. Death Magnetic zayıf bir albüm bence. Farklı tarzda olsa da siyah albüm ve sonrasında (st.anger hariç) gayet iyi parçalar var. Ha bir Master of Puppets albümü üstüne albüm yapamadılar kendilerini aşamadılar o ayrı konu... Bence yeni şeyler denemeye devam etsinler. Metallicada güzel şeyler yapacak potansiyel hep vardır.
 
Bu master of pupets albümü aşamadılar bence haksız bir eleştiri. Yani eleştirmek için eleştiri. Çoğu grubun top yaptığı albüm vardır her grup için geçerlidir bence bu. Allah aşkına hangi baba grubun yeni çıkardığı bir albümü eski top albümle kıyasladığınızda yeni albüm albüm daha iyi dediniz ki?
 
Eleştiri yok. Görüşümüzü söylüyoruz. Vay efendim neden böyle yapamadılar diye çemkirmiyoruz. Bence master of puppetsdan iyi albüm yapamadılar. Heavy metal gruplarında olay genelde dediğin gibi evet ama rock/metal dışı tarzlarda eski albümlerini aşan çok baba gruplar sanatçılar var. Hem öyle olması benim için Master of puppetsdan daha iyi albüm yapamadıkları gerçeğini değiştirmez. Benim görüşüm bu. Fazla üstelemeye gerek yok bence.
 
Eleştiri=çemkirmek midir? Korkmayın şu eleştiri kelimesinden. Eleştirmişsiniz işte ne güzel. Sadece haksız eleştiri diye ben de kendi görüşümü söylüyorum. Konumuz metallica ise metal müzikten bahsediyoruz castin biber'den değil. Şunu söylemeye çalışıyorum sizin dediğiniz gibi düşünürsek kill them all ve ride the lightning'ten sonra master of pupets gelmiştir ve yine dediğiniz gibi eski albümlerini aşmıştır ancak özellikle yeni nesilde yeniyi daha dinlemeden sürekli .ok atma durumu var ve bu beni çok sinir ediyor.
 
Her dinleyicinin kendine göre gruplarla ilgili en iyi albüm vs diye görüşü vardır bu eleştiri değildir. Dinlemediğimi nereden biliyorsunuz? Bok mu attım? Gayet iyi parçalar var sonraki albümlerde yazmışım gördünüz mü? Bence gereksiz bir savunmaya geçtiniz. Eleştiriyi sadece death magnetic ve st. anger albümleri için yaptım. Benim için bu ikisi hariç metallicanın kötü albümü yok. Ama bana göre en iyisi master of puppets. Bu diğerleri kötü demek değil. Dolayısıyla eleştiri olamaz.
 
Death Magnetic kötü albüm değil o albümü James'in eski sesiyle hayal et :D Ama eksikleri olan bir album, yeterli değil yani umarım bu albümde onun gibi olmaz daha iyisi olur.
 
Yahu niye üstüne alınıyorsunuz bir daha okuyun yazdıklarımı lütfen! Şu forumun seviyesi öldürecek beni. İki kişi bir konu hakkında tartışacak( kavga değil olumlu bir tartışma) ise konu niye içselleştirilir ki?
 
Bu arada bizimkiler 2013 bahreyn gp'sinde mclaren garajında;

BIYnJAzCYAAeQKv.jpg:large
 
Allah belanızı vermesin emi;

METALLICA davulcusu Lars Ulrich verdiği bir röportajda “Hayranlar yeni albümü ne zaman duymayı beklemeliler?” sorusuna “Yeni METALLICA albümü 2015′ten önce çıkarsa gayet şaşırırım. Albüm yapmak bayağı zamanımızı alıyor ve bir sürü başka şeyle de meşgulüz. Ama eninde sonunda yapacağız.” cevabını verdi.
 
Black albüm berbat:) Hey allahım. :) Evet sayın seyirciler bir metallica başlığı daha "metallica cacık bozdu yea, ilk 4 albüm, eski heyecan, amatör ruh" kelimeleri ile ilişkilendirildi.

Cidden yeter be ama gerçekten yeter. Tamam metallica bozdu oh rahatlayın ve bir daha yazmayın bırakın bizim gibi müzikten anlamayan cahiller dinlemeye devam etsin. Siz anaormektris brutalictic death metal gruplarınıza dönün.
Valla eski trash gruplari pepese osurup onu kaydetseler ben dinlerim ,ismini Lulu koysunlar dinlerim(dinledim de), Ajdar ile duet yapsinlar yarama tuz basar yine dinlerim, Testament filan ciksin Hatasiz Kul Olmaz'i coverlasin onu bile dinlerim, yeter ki Allah rizasi icin adam gibi mix/master etsinler seyini sey ettigimin seyini...Volume'u kokleyip dinlerken yeni sarki girdi mi ziplamak ani gelen yukselmeye karsi sesi kismaya calismak bas ayarlarini maymun edercesine her sarkida degistirmek istemiyorum ictigimiz sek ayran burnumuzdan geliyor...Gonul adamiyiz azizim biz, mp3 lerimi bile itunes dan parasini bastirip aliyorum haklari gecmesin diye kalite istemek de bizim hakkimiz :) Bu arada konu ile alakasiz ama Motorhead in Vodka'sindan ictim gayet calisiyor sisesine kurban...
 
Son albüme bayağı bir olumsuz eleştiri var tamam haklı yönleri çok var bence de mix, mastering vs. gayet kötü yani 20 sene önceki kayıtları bile death magnetic albümünden çok daha güzel geliyor. Arkadaş Metallica gibi affedersiniz bok gibi parası olan, dünyaca ünlü bir grupsunuz. Bir sürü albüm yapmışsınız falan filan o zamanın teknolojisiyle gayet de temiz düzenli kayıtlarmış. Yahu böyle bir grup 2008 yılında nasıl böyle bir kayıt yapar aklım almıyor, çoğu amatör grubun bile kayıtları bana daha temiz ve güzel geliyor. Ancak albümde bir the day that never comes var ki bence mükemmel, efsane olabilecek bir şarkıdır kimse bundan bahsetmemiş mesela. Şarkının konser kayıtlarını dinliyorum mükemmel, bir de bu adamların bu şarkıyı 90'lı yıllarda çalıp söylediğini hayal ediyorum off :) Ama stüdyo kaydını hiç dinleyesim gelmiyor. Doğru dürüst yapın la artık şu kaydı :D
 
Beni "umuyoruz" kısmı endişelendirdi biraz. Hani sanki "Yeni albüm mü? İnşallah be canım. Bu aralar Allah'a kaldı işimiz ama, şükür biz iyiyiz şimdilik" der gibiler. Belki tıkanmışlardır ve Rick Rubin'in Black Sabbath 13 işinin bitmesini bekliyorlardır. Bitince "Rick abi gel de bir el atıver be yaa" derler, kimbilir?
 
Forum capinda da olsa biraz gaz verelim Metallica'ya. Simdi Newsted abinin Heavy Metal Music adinda bir albumu geliyor, ilk sarkiyi yayinlamislar. Ben basitligini ve ana riff'i hakikaten sevdim. Mike Mushok'un Diezel+Marshall karmasi ekipmani da zevkime pek uygun.

Metallica'nin son zamanlarda yaptigi hemen herseyden daha degerli bu sarki benim icin. Yalniz ilk cikardiklari ve benim cok sevmedigim Metal adli EP den sonra ilk albumun adi da Heavy Metal Music olmus ulen insan biraz yaratici olur diyorum. Fahri doktora alacak metalurji muhendisleri odasindan bu gidisle.

Bu arada hemen soyliyeyim Newsted benim favori elemanimdir Metallica'da istediginiz gibi sarilabilirsin girtlagima, dogruya dogru. Insallah bu Metallica'ya ornek olur, basit ama heavy sarki yapmak hic de zor degil. Eninde sonunda trashimsi 10 tane sarki iceren bir album icin 2015'e kadar beklemeye gerek yok yani. Ha Basquiat tablolari toplamak (sonra satip bir daha zengin olmak) gibi bir ton pahali zevk edinmis Lars'in cok buyuk olmadigini tahmin ettigim pipisinde olur mu yazdiklarim? Buyuk ihtimalle olmaz...Olsun bizimki de zugurt tesellisi. Neyse buyrun linki. Bu arada sevdim dediysem gitar solosunu ayiriyorum tamamen dolgu icin atilmis (metal oldu mu azcikin akrobatik guitarist severim ben, miyminti miyminti olmaz) ben ritim ve vokalleri sevdim sadece...Ulen aklimda yokken gigantour'a gidecegim bu gidisle...

 
[quote="OsmanBurak, post: 868330, member: 97147"[/quote]


(Kötü manada değil) Ton biraz çiğ gibi aslında. Fazla işlenmemiş. Direk iki amfinin tonu karıştırılmış gibi.
 
Geri
Üst