Nicko McBrain’in eşi Rebecca McBrain tutuklandı

Siteye yeni haberler;

IRON MAIDEN davulcusu Nicko McBrain’in eşi Rebecca McBrain’in adam yaralamaya çalıştığı için tutuklandığı açıklandı. İddiaya göre Rebecca McBrain, kendi evinde iki kişiyi dekoratif bir mızrakla yaralamaya çalışmış. Polisin söylediğine göre bu eyleminin başarısız olmasına rağmen, Rebecca, evinin arkasında bulunan kütüklerle kurbanlara vurmayı başarmış. 50 yaşındaki Rebecca McBrain mahkeme gününü bekliyor.


images
Boca News Now:
“Police say the stabbing attempt failed, but Rebecca McBrain on Woodset Way was successful in hitting the victims with logs that had been sitting in a firepit behind her home.”
Kaynak: http://www.metalsucks.net/2013/04/17/nicko-mcbrains-wife-arrested-for-battery/
 
Ulan burada bazen döner bıçakları parlar, fakat yenge direkt mızrakla girmiş mevzuya, oha yani böylesini ilk defa duyuyorum.

Halil Pazarlama'nın söylediği gibi, konsere etki etmesin de... : )
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
Etki etmez herhalde 3000 dolar karşılığında salıverilmiş. Bu ilk olay da değil yaklaşık 10 yıl önce nicko da tutuklanmıştı.
 
Yahu yüzüne baksan bebek gibi adam ama bu ingiliz milletine güven olmaz. Barda beraber içmeye başlarsın ufak ufak kızarmaya başlarlar , birden sağa sola sarkması , abartı tepkiler vermeye başlaması bir olur. ya dayak yerler yurdum gençlerinden ya da güvenlikler yaka paça dışarı atar.
 
Dekoratif mizrak nedir yahu bi de Muslumculere siddet yanlisi derler, jilet/sustali/kelebek nire mizrak nire...Konser iptal olursa komsularina vurdugu kutugu alir arkasina duserim buradan yaziyorum. Ama resimlerden bakinca bu abla beni dover gibi o yuzden hemmen sozlerimi geri aliyorum...
 
" kendi evinde iki kişiyi dekoratif bir mızrakla yaralamaya çalışmış. " evine hırsız girmiş ve savunmuş olabilir mi? eğer böyle birşeyse aynısı yapardım. hatta o mızrağı neyse :)
 
Geri
Üst