Rewind - Ankara

ankarockyeni1bq0.jpg
 
Purgatory demiş ki:
Başlığın ilk mesajında bulunan linkteki MP3 indirilemiyor maalesef. Edinme şansımız var mı?
oradaki linkte geçici bir süre yayınlandı parça. şu an için parçalarımızı net üstünden yayınlamamaktayız. bunun sebebi şu anki tarzımızla çok benzeşmemesi. yinede yakın dönemde yeni kayıtlar ı yaptığımızda bunlarla birlikte gruba ait yeni yapılan site üstünden tekrar yayınlamak istiyoruz. yinede özellikle türkrock ailesinden parçalara ulaşmak isteyen insanlara msn üstünden yollayabiliyoruz. msn lerimizin kullanılmasında hiç sakınca yok. sana göndermektende mutlu oluruz purgatory.
 
şimdi arkadaşlar şöyle süperdi böyle berbattı diye yorumlar gelmeden konser sonrası hemen birşeyler yazmak istiyorum. durduk yerde forumada pek yazma huyum olmasada.. 2 gündür son gününde bizimde yer aldığımız ankarock festivali ankarada zaten az olan bu müziğe gönül verenlerin bu gidişatla dahada azalacağının son göstergesiydi. dünya genelinde rock müziğin klasik 6 senede bir olan gerileme periyoduna girdiği gercek. ama biz daha b.k olmadan kokmuş olamayız. konyada 1000 kişilik konser olabiliyorken ankarada zamanında 2000 çeken rockstation a 300 kişi geliyorsa ,5 katı iniversite varsa ,ankarockta 8 grup varken nerdeyse grup elemanı sayısı kadar seyirci varsa bu işte bir yerlerde ciddi bir sorun var demektir. pahalı olması diyeceğim saklıkentte 8 milyona yapılan konsere pahalı diyesim gelmiyor. elden geldiğince malzemelerimi almak zorunda kalana kadar diğer gruplarıda izledim. gercekten cok iyi gruplarla çaldık. seyirci bu insanları görmeyi haketmiyormu?
yarım saaatlik konserin malzemesini taşımak tam 2 saatimizi aldı. yok sis makinası şu bu. bizler bunlara emek veriyorken bir diğer grup kalkıp cebidnen verip izmirden istanbudlan geliyorken bu emek karşılıksızmı kalacak.? her zaman suçu önce grupta arayan yapım vardır. ama gercekten etrafımda cok iyi gruplar görüyorum. güzel şeylerde yok değil. bu forumlarda birbirine küfretse bile bazı insanlar genede orda birlikteydi. çözüm nedir? hepimizde belki bazı hatalar var tartışalım arkadaşlar. bu başlık belki uygun yer değil . yinede tren kaçmak üzere her grup ve seyirci kendi adına gercekçi birşeyler yapmaya başlamalı sanki. elimize müziği bırakmayalım bari diye tef ,tambur almamıza az kaldı.
 
Abi çok ama çok haklısın sonuna kadar haklısın.

Bu organizasyonun geçen sene olanına sanırım 1000 e yakın kişi gelmişken neden bu sefer belki 100 rakamına bile ulaşmayacak kadar kişi geldi ? NEDEN ???

Düşünüyorum... gruplar gerçekten iyiydi. Çoğu grup albümlü, demolu ve cidden güzel gruplardı. Hadi geçtim albümünü demosunu gerçektende güzel çalıyorlardı.

Grupların birbirine desteği çok güzeldi peki ama neden seyirciden bu destek gelmedi ya da gelmiyor ???

İşin ilginç tarafı Ankarock2006 nın daha çok alternatif tarzda grupların olduğu cumartesi günkü ayağı bugünden bile kötüydü. NEDEN ama ???

Yakup abininde dediği gibi gerçekten ama GERÇEKTEN çok az kaldı. Yakında METAL MÜZİK adına hiç bir konser ve organizasyon yapılmayacak ve işte o zaman ahlanıp vahlanacak belki insanlar. Konser olsa da gitsek diyecekler ama iş işten geçmiş olacak.

İstanbul' da çıktığımız bir konserde bizi hiç bilmeyen duymamış, hiç bir şekilde tanımayan insanlar bile kendi şehrimiz, evimiz olan Ankara' dan daha çok destekliyorlar ve daha çok ilgileniyorlar, gelip izliyorlar.

Hani Almanya veya benzeri bir şehirde olsak böyle senede kesin en az 1 kez Wacken Open Air vari konser yapılan tamam diycem onca sağlam grup geliyor o yüzden millet sallamıyor ilgi göstermiyor diye. Ama böyle bir şeyde yok.

Daha da vahimi konsere gelmeyen yurdum insanı olay yorum yapmaya eleştiriye gelince en önde gider özellikle olumsuz eleştiri olayında.

Uzan lafın kısası gerçekten METAL MÜZİK adına ciddi bir şeyler yok olmak üzere.... Aman diyim...

Bu arada başlığınızı da bir miktar kirlettiğim için tüm Rewind grubu elemanlarından özür diliyorum ama Yakup abinin gerçekten haklı mesajını okuyunca dayanamadım.

Saygılar.
 
rewind surprizi güzel oldu. gerçekte hoştu. ama kısa sürdü. daha uzun sürmeliydi.
artık demo yada albumleri bekliyoruz. ilerde daha çok izleyen metal kellelerin olduğu organizasyonlar temenni ediyorum. rewind a başarılar
yolunuz açık olsun.
dipnoıt: sayın yakko ya herşey için ayrıca teşekkur ediyorum
 
Bundan 10-15 yıl önce şimdi tarih olmuş olan Talip Sineması ve Graffiti'de konser oldugunda kapıda kuyruklar olurdu, içeride izdiham yaşanırdı..seyirciler konser olsun diye beklerlerdi..Anlaşılan artık böyle bir şeye ihtiyacı kalmamış dinleyicinin..Bizler bu işten para kazanan insanlar değiliz, hepimizin ayrı ayrı işleri ve sorumlulukları var..Bu müziği sadece sevdiğimiz için yapıyoruz.. ve de yapmaya devam edeceğiz..

Gelen tüm seyircilere en içten teşekkürü hakikaten bir BORÇ bilirim..
Ayrıca teşekkür etmek istediğim diğer Signorelar ise;
Gökhan, Bektaş, Tarık, Özgür, Kemal

Esen kalın

Metin (Rewind)
 
Canavar gibiydiler ! Rewind'ı izlemeyenler epey üzülecek sonra...
Ankara seyircisine çok yazık !
Bundan sonra neden organizasyon yok, ya da falanca grup niye konsere çıkmıyo demesin kimse !
 
yakup abi ve kemalin solediklerine pek eklenicek bisi yok o yuzden onu gecip rewind hakkinda bi kac bisi yazicam haddim olmayarak :LOL:

bi rewind fan olarak onlarla birilikte bu konserde bulunmak onur vericiydi elimizden geldigince yardim etmeye calistik umarim faydali olmusuzdur
ugurun gruba katilmasi sahnede zaten cok iyi duran gruba +5 lewel katmis :p
klavyeyi bole kullansin kullanmak isteyen gruplarda ornek alinacak calisma olmus valla
gruptaki butun abilerim hem muzik hemde insan olarak ornek aldgim insanlardir
destegimizde onlar var oldugu surece dewam edecekdir biz geleces her konsere //////// :twisted: :twisted:
 
Rewind Grubu Geçen Sene Yolcu Konserinde Sahne Almıştı, Headliner Olarak ve İnsanların Coşma,Yardımlaşma ve Paylaşımlarını Her Daim Hatırlarım ... Açıkcası Rewind Kaliteli Bir Grup ve Kendilerini Korumaya Devam Ettikçe Daha da Sağlamlaşacaklarına Eminim...
Yazılan Yazıları Okuduğumda Ankarock'la İlgili Tüm Gün Oradaydım Tam Bir Festival Havası Vardı Sabah Saatlerinde , Ama Akşam Saatlerinde Gruplar Sahne Almaya Başladığında İnanın Ki İçim Acıdı Diyebilirim
Sizinle İlgili Bir Planım Var
Umuyorum İstediğiniz Desteği Bu Sefer Görürsünüz...
Başarılar...
 
konser sonrası serzenişime bakınca kötü bir tablo ortaya cıktığının farkındayım. sonrasında videoyu izledim. genede seyirci açısından daha kötü konserler de görmüştüm. her ne kadar o gün aldığım soğuktan dolayı şu an hasta yatıyor olsamda araya gün girince ve izledikçe iyi şeyler daha baskın oluştu kafamda :)

son dönemdeki bazı ankara konserleri ne kadar seyircisiz geçmiş olsada kendimi bu müzik türünde her zaman bir aile içinde hissettim başka hiç bir sosyal ortamımda olmadığı kadar.birazda bizleri motive eden bu sanırım. bu hissi tekrar yaşatan o kadar çok olay vardıki sahne arkasında. bu yüzden bazı insanlara özellikle teşekkür edeceğim buradan.

sevgili berkay 20 dakika uğraşıp soğuktan adam olmayan floyd rose a 5 dakikada ayar cektiğinden dolayı çok teşekkürler.( gb olacaktı ama gbeeee:) ) .

tarık, resmen kardeşim olsa o kadar koşturmazdı bizimle. hamallık safhasında bile beraberdin çok tesekkürler. ( doğumgününü kutlamak isterdim sahneden ne yazıkki sesimin dışarıda çok yankılı ve anlaşılmaz olmasından dolayı araya kaynatmak zorunda kaldım.ilk düzgün akustik ortamda geçmiş doğumgününü kutlayacağım .) )

sevgili zuhal özgür namı diğer pearlman. ekipmanları biraz daha ucuza versen bak burdan ne tebrikler teşekkürler edeceğim sana .) o gün fotoğraf manyağına cevirdin bizi . insan kendini baya baya önemli hissediyor :)

sevgili tuna 2. şarkıda sahneye cıktığın anda resmen korktum sesini duyunca! :) . hem tebrikler , hem de teşekkürler.

hayatlarında metal tecrübesi rewind konserlerinden ibaret olan selçuk ve orkun arkadaşlarım .az kaldı size bu türüde sevdireceğim yakında metalcisiniz. neyimize olsa yardıma koştunuz orada hepinize teşekkürler.

sevgili grup arkadaşlarım vede. bazı kaprislerimi çektiklerinden dolayı en çok size teşekkürler. ( özellikle sana diyorum uğur )

hicri! sevenin var sevmeyenin ama kimse bu adam metal için elinden geleni yapmadı diyemez! işinde bu olabilir .oyle yada boyle gördüğüm en düzenli izleyicisin. hepimizi yaş haddinden metalden emekli edecekler sen gene inşallah konserlerde olacaksın. teşekkürler.

tüm bunlar dışında o kadar çok isim varki saymak istediklerim bazılarının adlarını da bilmiyorum. sabhankradaki arkadaş çok teşekkürler. sizin inişinizde orada olamadım ama senin deyiminle sizde iyi kazıdınız. seyircilerden bazı arkadaşlara mahcubum çıkışta beraber resim çekilecektik yukarıdaki işimiz uzayınca tamamen unuttuk:( kusurumuza bakmasınlar lütfen. unutmadan alpago grupça orada olan ekiplerdenmişsiniz. uzaktan gördüm ama emin olamadım sonra forumlarda okuyunca orada olduğunuzu anladım yanınızdan geçipte vermediğimiz selam için özürler.brandayı indirmedeki cesaretinden dolayı saklıda çalışan arkadaşa.

kemal,can,sercan,serkan,emrah,cihan,murat sizleri saymıyorum bile. veee her şeye rağmen orada bulunmuş tüm insanlar. hepiniz abartmıyorum kahramansınız. geleninde gelmeyeninde canı sağolsun bundan sonra çok daha iyi ortamlarda birlikte olacağız. hepinize teşekkürler.!
 
Rewind Ankarock'ta iyi bi performans sergiledi...
Tebrik ederim...Bu arada Uğur abinin de Rewind'da çalması baya iyi olmuş.Umarım herşey istediğiniz gibi ilerler,Kolay gelsin...
 
Geri
Üst