Rewind - Ankara

Kaan ile çalışmayı isterdik lakin iş yoğunluğu gibi elde olmayan sebeplerle karşılıklı olarak anlaşarak ayrıldık. Her zaman arkadaşımızdır. Bu vesileyle belirteyim ,ayrıldıgımız emek arkadaşımız tekrar gruba döndü . Müziği her zaman önce keyif almak için yaptığımızdan bu tip ayrılma birleşme gibi olayları çok önemsemiyoruz .Beraber çalsakta çalmasakta hepsi arkadaşlarımız. Bugün ayrı oluruz yarın gene beraber. Klasik olacak ama maksat gönüller bir olsun :) Bas gitarın varlığının şu an grupta olmamasına gelince; basla başlayan sonradan gitara geçen biri olarak şu an yaptığımız türde extra bir bascıya zaten pek ihtiyac duymuyoruz. İhtiyac olan bölüm ve parçalarda emek ve bende bu işi kendimiz üstlenecek şekilde düzenlemeler yaptık ve sounddan oldukça memnunuz. Sanırım extra olarak bir bascı şimdilik grupta olmayacak.
Kayıttan remedy adlı parçamız şimdilik bu ve bir kaç bağlantıdan daha yayınlanacak . gitar sounduyla ilgili aklımızda bazı belirsizlikler var bir ihtimal yeniden gitarları kaydedip myspace de sayfamızı açmayı bir hafta içinde planlamaktayız. Tüm dostlarla görüşmek üzere.
 
Grubun kendine has bir tarzı var, tek parça herzaman herşeyi anlatamaz lakin, parçayı çok beğendim, dediğinize bende katılıyorum, gitar sound'u hakkında, fakat parça çok sağlam, albümü bekleriz
 
21ekim28ekim1em0.jpg
 
Eskilerden Rewind Yine En Sağlam Headliner Gruplarından...

Cover Parçalara Alerjisi Olan Grup Sadece Besteleriyle Gelen Seyircileri

Eğlendirmesinin Yanında Gerçekten Büyülüyor. 8)

Çok Yetenekli Olan Rewind ,

O Günün Kapanışını Yapacak Kaçırılmaması Gerektiğine İnanıyorum.

Başarılar Şimdiden...
 
Yolcu konserinde ses tesisatı sorununa rağmen bekleyip bizi dinleyenlere, aletlerin taşınmasında gönülden yardım eden arkadaşlara, davulu kurmamda yardım eden Mert kardeşime, organizasyonda emeği geçenlere ve de bizi yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkürler ederiz.

Angel Metal Fest (28 Ekim 2007) Rewind - Playlist

1-Cell
2-No Fear
3-Silverwing
4-Remedy
5-Fictional Trauma
6-Crash Wide
7-One 4 All

Metin (Rewind)
 
Her konser gibi aksaklık ve sorunlar oldu , Rewind yine elinden geleni yaptı ve çalıştı çabaladı çıktı çaldı..Şarkılar üstüne ufak bir yorumum var , bilindik parçalar 2 taneydi bende.Biri remedy , diğeri ise son çaldığınız parça artık riffi biraz daha sıradışı olduğu için kulak aşinalığı yaratmıştı.İnsanlar belki de bestelere daha çok kulak kabartabilmek için sizden kayıt bekliyordur ?? kim bilir :)
Onun dışında Yakup abi'nin gücü yetmediği için getirmediği kolonun yerine , çok iyi birşey beklemediğimiz o ufak kolon nitekim elinden geleni yaptı :D Onun dışında da vokallerde yer yer patlama oldu , boğulmaya başladı sistem yorulduğundan.Bunların dışında tonların ayı gibi olduğunu kütür kütür geldiğini davulun adeta mikrofonlanarak geldiğini söylemeye gerek yok , forumu biraz da eleştirmek için kullanlaım :D:D
3 kişilik dev grup :)

Kolay gelsin
 
Rewind akşamın en sağlam performanslarından birini sergiledi diyebilirim.Bestelerin gelen seyirci ve dinleyiciler tarafından eğlenceli ve şaşkına uğramış bir şekilde dinlenmesi Rewind'ın kalitesini tekrardan ortaya koydu.Şehirdışından gelen izleyicilerin olumlu yorumları da cabası tabi :)

Dün ki organizasyonda gerçekten çok güzel bir performans sergilediniz.Emeğinize sağlık...

Bir daha ki organizasyonlarda görüşmek üzere...
 
Geri
Üst