Rewind - Ankara

rewind ı ilk kez izlicem sabırsızlıkla bekliyorum ve o gun metal muzik adına geniş bi yelpaze olacak mutfak geniş degişik tadlar bizi bekliyor gorusmek uzere..

 
sizlerle birebir tanışıklığımız yok ama Raven' da bir çok kez rastlaşıp muhabbet etmişliğimiz var. Siz abilerimede konserde bol ve iyi eğlenceler diliyorum. Eminimki hep beraber çok güzel ve deli dolu bi zaman geçireceğiz ;)

Yarın görüşmek üzere...

Kemal Hatipoğlu - Knightmare: Davul
 
yarınki gecenin bütün faydalarını (yeni kurulan grupların tanıtımı vs.) geçtim de en güzel yanı bissürü grupla tanışmak,yeni insanlar tanımak,aynı sahneyi paylaşmak.

rewind'e de bu konserde başarılar dileriz.

ben wasteland davulcusu doğukan,
kanal d haber,
ankara.
 
Gecenin 4 ü şu an eve yeni gelebildim arabayı karda kaldığı yerden kurtarmakla meşgulüm 3 saattir ve kurtaramadımda umarım sabaha yollar acılır yoksa konser olsa bile gelebilen gruplar birbirine çalacak gibi:)
 
olur mu öyle şey... :) karlar eridi,ayrıca "müzikseveri ne kar ne el-samud durduramaz" diye bir söz vardır (açıkçası şu an ben uydurdum huhüeue :LOL: ) bence orda ele gelir bir kalabalık olacak.

tekrar başarılar dilerim.
 
bugün bizlerle birlikte olan ve güzel bi performans sergıleyen rewında cok tesekkür ederim...
hersey için sağolun tüm aksiliklere ragmen bizleri yanlz bırakmadınız ...
 
ilk konserimde sizlerle aynı sahneyi paylaşmak benim için büyük onur. ilerki konserler de de beraber çalmak dileğiyle tekrar teşekkürler hepinize

burak - wasteland bass
 
İlkinde detaylı izleyemediğim için yorum yapamadığım Rewind'ı bu sefer baştan sona izleyebildim. Bu müziği hele hele 3 kişi müthiş gaz yapıyorlar. Çalarken tüm elemanların yüzünde hoş bir gaz, hırs oluyor sanki. Önemli bir detay benim için. Sound çok iyi değildi zannımca, zaten elemanlar da anlamıştır bu aksiliği ama gelecek konserde aşılabilecek bir sorun. Davulcunun sıpasıpa gidişine hasta oldum; tam benlik. :LOL:

Tüm elemanların ellerine ayaklarına sağlık...
 
deerrudolf demiş ki:
İlkinde detaylı izleyemediğim için yorum yapamadığım Rewind'ı bu sefer baştan sona izleyebildim. Bu müziği hele hele 3 kişi müthiş gaz yapıyorlar. Çalarken tüm elemanların yüzünde hoş bir gaz, hırs oluyor sanki. Önemli bir detay benim için. Sound çok iyi değildi zannımca, zaten elemanlar da anlamıştır bu aksiliği ama gelecek konserde aşılabilecek bir sorun. Davulcunun sıpasıpa gidişine hasta oldum; tam benlik. :LOL:

Tüm elemanların ellerine ayaklarına sağlık...
"Sound çok iyi değildi zannımca, zaten elemanlar da anlamıştır bu aksiliği ama gelecek konserde aşılabilecek bir sorun"

Cok dogru bir tespit..biz de farkındaydık..cok tesekkurler yorumların için.)

Metin (Rewind / Bateri)
 
Rewind 3 kişi olmalarına rağmen 4-5 kişilik bir gruba bedel bir performans sergiledi. Abilerimi bende tek tek tebrik ederim. Sizinle beraber aynı konserde yer almak çok büyük mutluluktu benim içinde. : )

Metin abi ye ayrıca teşekkürü bir borç bilirim bana davul taburesini kullandırtıp o sırt yaslama yerli berbat sandalyeden beni kurtardığı için. ;)

Raven ortamında veya başka konserlerde görüşmek dileğiyle... ;)
 
kesinlikle 3 kişi sahneyi nasıl dolu dolu doldurdunuz anlamadım .. tam gaz caldınız yinede olanlara ragmen ilk izledim ve azımın suyu aktı ..
 
Rewind asla çok fazla konser veren bir grup olmayacak. Çalışan insanlar olduğumuz için her istediğimizde konser verebilme gibi bir zevkimiz ne yazıkki yok.( Şimdiden birkaç güzel teklifi reddetmek zorunda kaldık. İzlemeye gelememiş bazı arkadaşlara taş olsun buradan güzel şeyler kaçırıyorlar :) Once kendimiz eğleniyoruz çalarken bununda yasımasının seyirciye kadar gitmiş olmasını duymak çok hoş. Yinede izleyemeyenler için sürpriz konserler ya da hatta belki bir kliple bu açığımızı kapamaya elden geldiğince çalışacağız :).
sound evet kötüydü . Aynı problemi 2. defa yaşayınca ton işi para verip yaptığım setup ı elden gecirme gereği duydum canım bayağı sıkıldı çünkü. karşılaştığım şey 2 konserdir patlamış power tüpüyle çalıyor olduğum. problemi tespit etmem mutlu etsede gene gidecek olan yeni erolar can sıkıcı:)
Sahneyi doldurma meselesine gelincede bu cok normal ilk sayfada aşağı yukarı kim oldugunu tahmin ettiğim bir arkadaşında ima ettiği gibi. 3 kişinin kilolarını toplayınca zaten ortalama beş kişilik bir grup çıkıyor sahneyi bırak doldurmak sığmamız bile başarı .)
 
abi dinleyip yapıcı elestirilerde bulundugunuz icin cok tesekkur ederım.bende ilk kez izledim sizi cok keyif aldım muzik we iş hayatınızda basarılar diliorum.
 
bizimle aynı sahnede çaldıgınız için tesekkurler sızlerı zevkle dınledık bırkez daha ,olum lu yaklasımınızdan oturu de bırkez daha tesekkurler umarım daha nıce guzel performanslar çıkarırsınız :)
 
Tebrikler gayet güzel bir program oldu.Gerçekten çok eğlendim.Bide abi o nasıl davulcudur yaw accayip hızlı ritmi 5 dakka aksatmadan çalmak helede bu ritmi kaçırmadan aralara ataklar sokuşturmak... walla süperdi.
 
Geri
Üst