Pera (Alternatif Rock) - Ankara

PERA cuma gecesi özel repertuarı ile Ankara'nın tek Performance Hall'ında BACKSTAGE'de sahne alıyor...2 saatlik PERA performansı izlemeye herkesi davet ediyoruz..
 
cuma backstage'de bizi izleyen ve bizimle eğlenen herkese teşekkürler..bu arada 12'den sonra gidenler Catwalk ve Pera'nın jam session'unun kaçırdı. bleusdan girip heavy metal'den çıktık..izlenesi bir jam'di..catwalk davulcusu ve gitaristine huzurlarınızda teşekkür ediyorum..
bu cuma yine backstage'deyiz..repertuar genişledi, ferahladı, daha da güzelleşti..

herkesi bekleriz..
 
ilk tanışmamla aynı sahneyi paylaştım.gercekten tebrikler ayrıca gitaristinizin o geceki yardımları we hepinizin sıcak kanlılıgına ayriyetten tesekkuru bir borc bilirim. her zman oldugu gibi backstage de gorusmek umuduyla...(dip not:chevelle ;) )
 
dorian'ın önünde seyretmiştim sizi güzel bir repertuarınız var.bestenizde iyi olmuş fakat grubun biraz daha sahnede harekete ihtiyacı var gibi sadece vokal performansıyla değilde grubun genelinde şöyle güzel canlı bi performans olursa daha keyifli seyredilir gibi geldi bana......kolay gelsin :D
 
yorumların için teşekkürler berkay..her cuma daha eğlenceli daha şen şarkar geçiyor programlar..dediğin gibi biz de performans üzerinde hassasiyetle duruyoruz..bu konuda bir takim planlarımız da var..sahneden kurulan iletişim sadece enstrüman ve vokalle olmuyor..beden dili, duruş gibi bir takım önemli faktörler de bunun içine giriyor...görüşmek üzere

Ertuğ - Pera Bas gitar
 
istanbul'da kendi grubuyla bir türlü bir araya gelemeyen birinden selamlar...

suç benim'i dinledim.... dinleyiciyi avuç içine alacak şarkı yapma formülünü kapmışsınız. eminim enerjiniz de gittikçe daha da canavarlaşacak...

her zaman ne istediğinizi bilmeniz dileğiyle.
 
Yorumların ve dileklerin için teşekkürler. Pera yaz boyunca tatil yapmayacak, yeni besteler için studyoya, eve kapanacak. Şimdiden 3 beste tamamlandı. Şu an için buradan paylaşıma açmayı düşünmüyoruz. İnşallah sonbahara.
 
evet backstage güzel yerdi ama her güzel olan maalesef kısa sürüyor..PERA bu yaz home studio olayın giriyor..bar işi bize çok cazip görünmedi..bu yüzden bestelere tekrar yöneldik..daha profesyonel kişilerle çalışıyoruz..eylül ayına bir dem yayınlamaya planlıyoruz..PERA'dan haberler şimdilik bu kadar..
 
Pera'nın yeni bestesinin kayıtları tamamlandı. İsmi henüz kesinlik kazanmayan besteyi bir kaç gün içerisinde Nokia Super Sound'dan, yakında buradan dinleyebilirsiniz.
 
Geri
Üst