Ultra-g Nin 4x12 Kabin Simulasyonu-ses Örneği Eklendi

-Abi XLR çıkış bildiğimiz çıkışa 1/4" e çevrilir yani bunda bi sorun yok.Sende evde anfide veya pc de rahatça kullanabilirsin.Bildiğim kadarıyla bu durum böyle deneyen gören varsa uyarsın bizi :)
 
olmaz değil ama ses yarıya düşüor her bakımdan ,çevirince. kıyaslarsanız göreceksiniz.yani faydası pek yok. ama cok ucuz bir mixer bile iş görebilir.
 
abi aynı şeyi bende istiyorum yaa.bir ucu xlr bir ucu normal çivi jack olan bi kablo yaptırsak.öyle kullansak olmuyomu bu aleti.gene sesler hifi mi kalıyo.bu soruyu yanıtlayabilecek varsa çok sevincem.kib.koaly gelsin.müzikle kalın.:D
 
ilteris demiş ki:
Çok saol... Peki fiyatları ne alemde bunların Türkiye'de?

-UB 502 45 €
-UB 802 68 € gözüküyor Almanya fiyatı,bunların üzerine tahmini bi 20 € civarında bi para ekle,yada en iyisi Pan müzik'e bi uğra bu aralar.Bence senin işini görür behringer,çok abartı paralar harcamasan daha iyi olur kanısındayım.Kolay gelsin alırsan ve denersen buradan paylaşırsın heralde fiyatı ve ortaya çıkan sonucu ;)
 
melihbozkurt84 demiş ki:
abi aynı şeyi bende istiyorum yaa.bir ucu xlr bir ucu normal çivi jack olan bi kablo yaptırsak.öyle kullansak olmuyomu bu aleti.gene sesler hifi mi kalıyo.bu soruyu yanıtlayabilecek varsa çok sevincem.kib.koaly gelsin.müzikle kalın.:D
dediğin gibi yapıp bi shure sm58 i pc ye girince bilgisayar mikrofonundan tabiki daha iyi bi ses veriyor ama ahım şahım bişiy yapmıyor mesela..ki mikrofonun sağlamlığı bilinir,bi mixer olsa farkda çok bariz görünür..madem öyle,küçük bi mixer alınır.. :)
 
Slm sormak istediğim bişey var ben bu aleti anolog setup la direk line a girsem herhangi bir bar programında nasıl sonuç alabilirim yada deneyen gören duyan varmıdır
 
Bendim onu söyleyen... Liste fiyatı üzerinden peşin alımda %25 e varan indirim yapıyordu ve cumartesi günkü euro kuruna göre 123 ytl dedi. Kredi kartına da 6-12 ay taksit ile 145 ytl ye veriyordu. (Kartına göre vade farksız taksit süresi değişiyor. Axess e 10 ay yaparız demişti)
 
hoca nerden kaça aldın nasıl bağladın?bide arkadaşlar bunu gt-8 ile bağlayıp deneyenler varmı?sahnede çok büyük fark yaratıyosa alacağım bi tane bundan.ne dersiniz nomal DI box la arasında çok fark olur mu?kib.kolay gelsin.müzikle kalın.:D
 
valla pan dan aldım taksitle 100 milyon oldu peşin indirebilirsin bayaa... Sesteki değişikliği farketmemem elde değil .. tavsiye ederim konsere direk bunla çıkmayı düşünüyorum bi amfi smilatörü alana kadar:)
 
hafta sonu gitarımı gt-8 imi pan a götürüp orda bu laeti deniycem.araya koymadan ve koyarak fark çok ciddi ise kesinlikle alacam.kib.kolay gelsin.müzikle kalın.:D
 
ben gt-8 i almadan siparisini verdim hemde 2 tane alıcam dual L/R kullanırken stero efektlerde çok muhteşem performans gösteriyormuş.. gt-8 in yanına şart bu alet.. :)
 
gt-8 --> ultra g --> mixer-->line in bu eğer ses kartının xlr girişi yoksa arada mixer kullanılarak yapılan bağlantı , ama ses kartının xlr girişi varsa ultr g den pc ye girer kaydedersin direkman.. :)
 
Geri
Üst