Golge Lekesi (alternatif-rock) -Ankara

Olum dilimle bile calıorum Cobain gibi :D Cagrıcım seninle ozel goruselim :D Aslında ben orda zıplıodum yanlız sag ayaga dikkat lutfen :D :D
 
Re: Başkent Fotoğrafları

aDa_ demiş ki:
denizea demiş ki:
Başkent konserinden bir kaç fotoğraf :) Gözdeye (ortağıma) cok teşekkürler..

Zaten gözde olmasa elimizde ne foto var ne de yollayan,di mi denizcim(!)....
:D Konserlerin aranılan siması gözdeeeee :D

biri bana mı seslendi :D
mervecim benden gidiyo resimler deniz'e ama işte orda bi tıkanıklık oluyo sanırım size ulaşmıyo :)
 
tmm ya artık galiba yoğun ısrarlar üstüne benim size bi cd basmanın vakti gelmiş.. Böyle insan da teşir edilirmi kardeşim üç beş fotoğrafı cdye çekmedik diye :) Bu arada herkesin 19 Mayıs Gençlik ve spor bayramı kutlu olsun. :)
 
Selam :) 13 Haziran Günü Beşevlerdeki Ankara Atatürk Anadolu Lisesinde Erkin koray ın altında çalıcaz.. Bide galiba çilekeş de varmış. Hepinizi bekleriz. Gelin hep beraber eğlenelim yine :)
 
AAAL de 13 Haziran da cıktığımız konserden bir kaç görüntü.... :) Gelenlere dinleyenlere cok teşekkürler. Biz cok eğlendik umarız siz de cok eğlenmişsinizdir! Bu arada Son Fotoğrafa DİKKAT!!!!! ERKİN KORAY & GÖLGE LEKESİ Kulisde Çektik. 8)



dsc016473vd.jpg

dsc016522xg.jpg

dsc016553pb.jpg

dsc016630ue.jpg

dsc016646pc.jpg

dsc016665vs.jpg
 
elimde olmayan nedenlerden dolayı gelemedim, yoksa erenle merve biliyordur gelmek istedigimi, ama dark elessar ın dedigine göre cok iyiymişsiniz, muhtemelen, diger dinleyenlerde aynı düşüncededir, tebrikler...
 
Geri
Üst