Slayer gitaristi Jeff Hanneman vefat etti

Dio'nun cenazesine gelen Westboro Baptist Church palyaçoları Jeff'in de cenazesini provoke etmeye hazırlanıyorlar. Hem de Ozzy'nin Crazy Train parçasının sözlerini değiştirerek! Ses seda yok lakin iyi bir dayak yerler gibi geliyorlar bana:

http://www.metalinjection.net/hateorade/westboro-baptist-church-plan-to-sing-crazy-train-parody-while-picketing-slayer-guitarist-jeff-hannemans-funeral?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed: metalinjection (Metal Injection)

eğer bunu yapabilecek cesaretleri varsa helal olsun valla . Adamları çiğ çiğ yerler orda
 
KERRY KING INC. dan eski bir elemandı. Bir dönem çok severdim soloları daha mantığa yakındı. Gitarı geliştirmeye de çok yardımcıydı yani hız ve dayanıklılık açısından :D
 
Konuyu zombi yapıyorum ama.. Bilgilendirme amaçlı

Nekroz yapıcı fascitis.. Çok sıradışı ve nadir.. Aynı zamanda pis ve ölümcül..
Bir kere kesin kişisel bir aşırı hassasiyet olmalı. Örümcek ısırığı nadir birşey değil.. Ne kadar zehili de olsa.. Vucut belliki aşırı bir reaksiyon göstermiş ve kol kasının dış zarında bir iltihaba yol açmış bu da yine olağan dışı bir şekilde nekroza (Yani doku ölümüne) yol açmış.. Yine de ölüm sebebi bu değil.. Çünkü 2 yıl süre içinde belki acı ama ampüte edilerek canının kurtulması imkanı vardı.. Olasılıkla o bunu reddetmiş ve ilaç tedavisine ağırlık verip olasılıkla bir araba ağır antibiyotik kullanmışlardır.
Sonuç zaten hassas aşırı reaktif bir bünyede bu kadar ağır antibiyotik kullanımı karaciğerin iflasına yol açmış olabilir.. Sonrası da belli zaten..

Ne derler? Toprağı bol olsun..
 
Geri
Üst