İnsan (Rock)-izmir

Glamrulesss demiş ki:
Ne yani beni sevmediniz mii..:))
Arkadaşlar şaka bir yana artık olay eleştirsel açıdan çok kişisel bir çekişme niteliğine dönmüş,bu tip şeyleri rafa kaldırsak da forumda ne yapabiliriz ya da neler yapabileceğimizi konuşsak bence daha faydalı olmaz mıydı??

olurdu :)
 
inşallah en yakın zamanda tekrar geleceğim programa. MEsajlara hemen cevap vermeniz, bu foruma duyduğunuz saygı sizin gerçek hayatta da yorumlara, iletişime değer verdiğinizin göstergesidir. Bu iletişimi destek bazında da sürdürmek gerekir. Zira yaşadığımız şehirde bir şeyler başarmak çok zor.

gramruleness: forumda başka neler yapabiliriz demişsin, bence repertuar fikirleri olabilir. Biz böyle yapıyoruz cok işe yarıyor..

tuni: tüm aksaklıkların farkındaydım ve ona rağmen güzel bir program çıkartıyordunuz. Moral bozmamak, eldeki ile en iyisini yapmak cok önemli. Zira ileride neler neler olacaktır daha kim bilir.

tunk: basını seviyorsan eğer değiştirme derim. Ben cok sevdim. Hem tonu hem de görünüşü sana yakışıyor. Bütün duruyorsunuz ki bence bu çok önemli.

Hadi eyvallah arkadaşlar.
 
sorun şu ki : ben de gruba bir şey demedim hatta seviyeli bir eleştiri yaptım..ben beğenmedim ama başarılar diyerek..agresif cevaplar gruptan(daha doğrusu menejerden) ve anason dan geldi..bunun üzerine bir kişi daha birşeyler yazmış adı neydi neyse öbür sayfada bakamayacağım şimdi..:) kovboy şapkalıydı galiba :p
ne kadar zor bir iş yaptığınızın farkındayım tabikide müzisyen olmadığım için sizin yaşadığınız zorlukları sizin kadar iyi bilemem..ama zamanla herşey rayına oturacaktır özellikle davulcunuzun tavırları ve yaklaşımını çok takdir ediyorum..buraya sert cevaplar yazmamı önlüyo onun bu hali..çok şirin maşallah :)
neyse...biraz daha pozitif olabilirseniz ve eleştirilere böyle sert cevaplar vermezseniz bence daha iyi ve daha doğru olur..sonuçta hepimiz aynı şeyi istiyoruz..biz iyi müzik dinlemek peşindeyiz sizde iyi çalmak peşindesiniz..ama sadece iyi müzisyen olmak bile yetmiyor bazı zamanlarda ki sizin aşılması gereken sorunlarınızda var ki ben aşıcağınıza ikna oldum :) insanları peşinizden sürüklemenizde gerekli bence ki bunun içinde biraz daha saygılı olmalısınız..
forumun seviyesi düşmesin diyen arkadaşa katılıyorum..bunun için menejerinizle konuşmalısınız bence..çünkü siz kim olursanız olun beğenmeyen birileri mutlaka çıkacaktır..siz kendinize güvenirseniz ve bu eleştirileride olumlu değerlendirirseniz daha başarılı olursunuz ve de dinleyici kaybetmezsiniz diye düşünüyorum..tabi bunlar benim nacizane fikirlerim..
çok başarılar...iyi sahnelerde görüşmek üzere :)
(amma çok yazdım yaa :) )
 
anemininbascisi demiş ki:
inşallah en yakın zamanda tekrar geleceğim programa. MEsajlara hemen cevap vermeniz, bu foruma duyduğunuz saygı sizin gerçek hayatta da yorumlara, iletişime değer verdiğinizin göstergesidir. Bu iletişimi destek bazında da sürdürmek gerekir. Zira yaşadığımız şehirde bir şeyler başarmak çok zor.

gramruleness: forumda başka neler yapabiliriz demişsin, bence repertuar fikirleri olabilir. Biz böyle yapıyoruz cok işe yarıyor..

tuni: tüm aksaklıkların farkındaydım ve ona rağmen güzel bir program çıkartıyordunuz. Moral bozmamak, eldeki ile en iyisini yapmak cok önemli. Zira ileride neler neler olacaktır daha kim bilir.

tunk: basını seviyorsan eğer değiştirme derim. Ben cok sevdim. Hem tonu hem de görünüşü sana yakışıyor. Bütün duruyorsunuz ki bence bu çok önemli.

Hadi eyvallah arkadaşlar.


hersey ıcın tekrar tesekurler

tunk cum duydun bence o bası hemen al...bı de bas anfısı ohhh...

size de basarılar o kadar yollar gıttınız o kadar ter akıttınızz ınsaallh en ıyısı olurr
 
Merhaba arkadaşlar... Öncelikle foruma yazı yazanlara bir şey söylemek istiyorum. Burası bir iletişim platformu ve iyi bir iletişim kurabilmenin öncelikli şartı empatidir. Eğer karşınızdaki kişiler hakkında yorumda bulunmadan önce düşünüp, empati kurar, ondan sonra yorumlarınızı yazarsanız daha doğru olacaktır. Çünkü o zaman hem kendinizi doğru anlatmış, hem de karşınızdakine yönelik doğru yorumlarda bulunmuş olacaksınız... Eminim ki hepiniz isteklerinizi veya beklentilerinizi gruba iletmek istiyorsunuz, ama bunun belirli sınırlar içerisinde olması gerekiyor. Ama elbette ki bunlar benim fikirlerim...
Grup hakkında öncelikli olarak göz önünde bulundurulması gereken yeni bir grup olmaları ve forumda belirttikleri gibi teçhizatlarını tamamlamaya çalıştıkları... Bunun için onlara verilmesi gereken bir süre var tabii... Olumlu veya olumsuz yorumlar elbette ki her grup için var olacaktır... Çünkü herkes herkesi beğenmek zorunda değil... Ama yaşanan süreçleri göz önünde bulundurarak sizin için bir şey söyleyebilirim; o da bence iyi olduğunuz... Özellikle sahne performansınız... Zaman geçip piştikçe, daha da iyi olacaksınız, çünkü bunun sinyallerini şimdiden veriyorsunuz... BAŞARILAR...
 
silmarillion demiş ki:
..bunun üzerine bir kişi daha birşeyler yazmış adı neydi neyse öbür sayfada bakamayacağım şimdi..:) kovboy şapkalıydı galiba :p
Neee Richie Sambora bizim foruma geldi de ben mi kaçırdımm??? 8O
:LOL:

Neyse;
Öncelikle anemininbascisi Soner'e yorumları için teşekkür ederim. Kendime olan güvenimi katladı en başta. (Bunun dışındaki genel teşekkürler ve cevaplarda da glamrulessss can ın yazılarının altına imzamı atıyorum)
Malesef o gün kullandığım bas benim değildi, arkadaşımdan ödünç almıştım. Tondan ben de çok memnun kaldım. Aynısından almayı düşünüyorum son günlerde. Şu anda washburn xb-100 üm var bir tane ve acilen değiştirmeye çalışıyorum. Bir ara senin fikrini almak isterim yeni satın alacağım bas konusunda. Sana özel mesajla ulaşırım,ya da karşılaşırsak 5-10 dk. muhabbet ederiz, eğer müsait olursan. Tekrar teşekkürler.

Son olarak genel birşey yazacağım;
Davulcumuz Can'ın da söylediği üzere, nihayet herkes ortak bir noktada buluşmaya başladı. Bu beni çok sevindiriyıor. Buradan *herkese* sesleniyorum; pozitif konuşmaya devam edelim, artı konuşana artı, eksi konuşana da artı cevap verelim. Görüşmek üzere!
 
ya millet neler var repertuarda,sizin hakkınızda fikrim olsun birazcık :) haftaya inşallah dinledikten sonra yorumda bulunurum ama cuma dungeon olayı çarşambaya mı alındı sadece yoksa cuma da devam ediyo mu öncelikle bunu merak ediyorum..dinledikten sonra size hangi şarkılar yakışır,belki dinleyici olarak yardımcı oluruz,fikir paylaşımında bulunuruz,keyifli olur :)
 
repertuar öğrenmek için..

www.in-san.bz.tc

adresine girebilirsin.. bizi dinlemek için çarşamba yada cumaa dungeondayızz, sadece konser olduğu zman çarşambaya geçiyoruz.. perşembeleri isee guardian'dayız..

tabii kii her türlü repertuar isteklerinizzii iletebilirsiniz..
beklerizz :D



in-san yayılmayaa devam ediyor
 
silmarillion demiş ki:
Glamrulesss demiş ki:
evet yaklaşık 100 mesaj sonra herkesin aynı şeyi istediği konusunda hemfikiriz,ne mutlu bize:)
ehühühühühü :)
çok şirin ;)

Bak gördünmü bizleri ( en azından canı) şimdiden sevmeye başladın bile,yakında bizde daha iyi olup müziğimizi de sevmeye başlarsın :) .İşte o zaman hiiiç sorun kalmaz işta.
Bu arad Ç.S. sayfasına yazmadım yeri değil diye.Bira olayına bu kadar üzülme ya. Sen eğlenmek için dışarıya çıktığın akşam sırf müziğimizi sana beğendirmek için evdeydik ve çalışma içindeydik .50. sayfayı görünce dayanamadı mesa attık :) .Ama düşündük taşındık bizde bir promosyon yapmaya karar verdik. 49. ve 99. sayfanın son mesajını atan kişiye 1 kasa bira vermeyi planladık :) .Kazanan maymun olana kadar içer herhalde :) . k.i.b.
 
Cancığım biz ona aksak gülüş demiyoz be yavru.Onun adı NIKE gülüşü.Ama senin işin davul ve arkada aksak ritimlerle beni kitlemek olduğu için senin koyduğun isim de fena değil hani :) :) .Aksak gülüş !! çok iyi ya

Can bide istersen şu 7. sayfa işini biraz daha düşün be kardeşim.Alet hedavat almam lazım diyorum,para lazım diyorm,diyorum da dinleyen kim?? 49. sayfa iyi bence ! o zamana kadar ben herşeyi tamamlarım. Yani unarım tamamlarım :) :p
 
Hatta progressive gülüş eahueua
:)

Olm Hollow çıkar,yoksun msn de söyleyemiyorum:) arkadaşlar bakın bu arada tekrar kendi kendmize konusmaya başladık:)
7. sayfa bencede çok erken 8 yapalım hadi,o zaman kadar tamamla ama sende daha fazla erteleyemem:)
 
Glamrulesss demiş ki:
sizde bu "ehühühühü" eküri olarak yaygın herhalde..? ayrıca aksak gülüş şekli ve psikopatlık da var mıdır yaygın olarak merak ettim..:) :D

evet napalım yani aksak gülünce ses öle çıkıyor
bu arada artık aklımda 49 99 sayfa falan olayı biraları hazırlayın valla zamanı gelince alamazsam forumu dağıtırım ekstrasında davulcuyuda dungeonda havada parçalarım :9 ehühühühühühü
sonra in-san heryerde olamaz artık
bu arada 7. sayfa için çok erken daha psikolojik hazır değiliz buna (ayak üstü davulcuyuda kurtardım )
neyse davulcunuzu çok seviyoruz biz :) bira tekila vodka olmasada seviyoruz... kolay gelsin
 
Merhaba arkadaşlar... IbanezRB özel mesaj bekliyorum senden atmadın hala... Bu arada resimlerini kaydettim bilgisayara dedim diye mi sildin resmini? Bu arada menajerin (esquedo) değil IbanezRB'nin selen_ce seni ayrıca öpüyorum demesini bekliyorum:) Bu arada gerçekten müzik olarak iyi olduğunuzu ispatladınız bence ama yine de aletlerinizi tammalayınca eminim daha da iyi olacaksınız... IbanezRB senden özel mesaj bekliyorum... İmkanım oldukça senin yanında olacağım... Sahnenin ateşli çocuğu... :)Öpüyorum
 
Geri
Üst