İnsan (Rock)-izmir

vee İN-SAN sevenler.. yakında bizi BERİ BAR'da göreceksiniz.. sizler oldukça bizde varız..!






_______________________________________________
in-san yayılmaya devam ediyor :)
 
niye bağırıyosun bize yaaa 8O :arrow: :(
bu arada senin bu grubun menajeri olduğuna ben inanamıyorum :!: diğer arkadaşlar söylerse inanırım ama..bir de onlar git kumla oyna derse oynarım.. :LOL: :LOL:
 
silmarillion demiş ki:
niye bağırıyosun bize yaaa 8O :arrow: :(
bu arada senin bu grubun menajeri olduğuna ben inanamıyorum :!: diğer arkadaşlar söylerse inanırım ama..bir de onlar git kumla oyna derse oynarım.. :LOL: :LOL:

Sorma ya ! Yaptık öyle bir hata ,adamı menejer yaptık ağızı çok laf yapıyor diye :) :) .Ama ne yalan söyliyim iyi iş çıkartıyor.Her grubun başına böyle bir menejer nasip et yarabbi :LOL: :LOL: :LOL:
 
esquedo demiş ki:
Glamrulesss, silmarillion,psykhe, tunk...

arkadaşlar burayı MIRC'e çevirmişsiniz..!
Burası farkındaysanız İN-SAN grubunun forumu, kendinize sohbet edicek başka bi yer bulunn yada özelden mesajlaşın herkess sizin özel sohbetlerinizi okumak zorunda değil..

'eğer bunu da yapamıyorsanız gidip kum'da oynayın..!'



____________________________________________
manager by in-san

menager neden böle yapıyosun ki yazık değilmi insanları böle üzmek bizde in-san hakkında konuşuyoz zaten gerçi kumda oynamakta fena fikir değil ama kar mar olayları var üşütmeyelim...
 
IbaneZRB aldim özel mesajini ama çok ilgilendirmedi konu beni bu aksam gelmeyi düsünüyorum sizi dinlemeyi... Hem yakindan temas kurmus oluruz ne dersin? Sahnenin atesli cocugu seni... :)
 
:LOL: :arrow: ;)
in-san ( sahnedeki bölümü ) bu gece sizi guardianda dinledim ve yarın sınavım vardı ama yinede geldim :) duramadım :p bence gün geçtikçe daha iyiye gidiyorsunuz..ekipman olayını hallettikçe çok daha iyi ve kaliteli olacak..tabi bizim içinde sizi dinlemek daha keyifli olacak..
iyi sahnelerde görüşmek üzere...sevgiler ;)
 
Evet arkadaşlar dün akşam itiabiryle olan gelişmeleri bildirmek iserim :)
Davulcumuz Can iğne ile sahneye çıktı.Bu fedakarlığından dolayı ona kendi adıma çok tşk. ediyorum.Bundan önceki hafta Tunk aynı şekilde görevini yerine getirmişti :) .Sanırım bu akşam da ben iğne ile sahalarda pardon sahnelerde yerimi alıcam zira hastalık ve halsizlik aradı taradı ,nihayetinde dün akşam beni de buldu (burda Canın rolü büyük oldu tabi,annem hep diyordu hasta insanların içtiği şişeden içme diye,dinlmedim tabi) :) .Neyse biz hasta hasta çıkıp çalarız , o çok önemli değil ama bir tek dileğim vardır ki o da şudur İn-san' ın vokali hiç hasta olmasın.Umarum benden sonra sıra onda değildir yoksa kabus gibi bir program bizi bekliyor olabilir :) :) .
Anlayacağınız gibi virüsler İN-SAN'ı hasta etmek için ellerinden geleni yapıyorlar :) .Şu havalar ısınsada kurtulsak bizde onlardan diye her mezur başında Dua etmekteyiz :)
Caaan hava çooook soğuuuuk :)
Şimdilk durum bundan ibaret.
İn-san insanların olduğu her yerde.
 
Dün geldik dinledik....güzel olmuş şarkı seçimleriniz... Özellikle gitarist in ceylan gibi pedal dan pedala sekmesi ve de havada parende atarak zıplaması görsel açıdan çok neşeli olmuş....maşallah süperman gibi karizma da yerinde ...james tripleri falan....yalnız kolondan dolayı diğer grup elemanları görülmüyor bence buna hemen bir çözüm bulmalısınız....Ayrıca guardian ın yeni dekoru da daha güzel olmuş zira insan kendini İstanbul da zannediyor...Beri' yi de bekleriz efenim.... Beri' ye gelin de size şöle güzel bir sound ayarlıyalım.....Hem bu sefer gelip yardımcı da olurum ...İsterseniz tabi ....çünkü ben gitaristinizi çok severim....Ama maç yaparken nefret ederim çok bencil oynar çünkü...bi de 2 dakka bekle dersen küser trip atar gider :) Neyse Beri' ye gelirseniz ordaki aletler karışık falan bana haber verin ilk sound u beraber alalım ...Yalnız meneceriniz biraz aksi bir arkadaşa benziyor....Recep sen ona benim sinirlenince 9 Haluk Levent gücünde olduğumu anlatırsın...:) Neyse hızlı girdiniz ortamlara....seviniyorum gördükçe böle...görüşmek üzere....
 
sağolun arkadasşlar yorumlar için,dün beni sahneden sonra acile bıraktılar,tekrar sahneye cıkarken bugun acilden alacaklar sonra eğer varsa bu geceden sonra da çok acil bölüme bırakacaklar,haklarını nasıl ödeyeceğim bilmiyorum..:) şaka bir yana her hafta birimizi buluyor hastalık,tersliktir işte,devamı gelmez umarım,gercekten çok zor oluyor hasta halde performans göstermek,yine de elimizden geleni yaptık..neyse herkese teşekkür etttikk..:)
 
cana hiç birimiz kıyamıyoruz yaaaaaaaa :)

valla bugün o kadar çok istemiştik ki sizi dinlemeyi ama işte her zamanki gibi sorunlar..sorunlar..aklımdasınız..en kısa zamanda görüşmek üzere...
 
alarm alarm yanlıs alarm
yanlıs verılen bır bılgının kurbanı olan tum ınsan dınleyıcılerıı
alarm dınledınız ve bız yoktukk...
cok yakında
 
artık olaya farklı açılardan bakıyorumm.. iyi yada kötü bütün yorumlarınızaa itina ile cevap vereceğim.. baktım ki herkess asabi olduğumu düşünüyoo bende artıkk asabi olmak istemiyorum :)
ben bur gruba yüreğimi koydum, eleştirlere açık olmam gerektiğini biliyorum.. Sizler iyi kötü ne düşünüyorsanız söylemelisiniz ki bizler eksiklerimizi tamamlayabilelim.. Siz ve biz ekip oldğumuz sürece biz bu forumda var olacağız, her yönden düşüncelerinizi rahatlıkla paylaşabilrsiniz..

RECO: parmaklarını takip etmek çok zorr biliyorsun, sen metalcisin en iyisin!
TONCIR: seni kelimelerle anlatamam seni anlatmak yerine yaşamalarını tercih ederim!
CAN: davul senden sorulur bilirim, ahh bi de gözüksen arkasından :)
TUNK: Hasta olduğun zamanların haricinde bas'ın başında harikasın! Attığın slepler hafızalara kazınıyor :) Bi de saçlarını kesmeseydin :)





Not: diğer nickname bazı arkadaşları tarafından kırılmıştır, artık burdan yazıyorum..





SİZ EN İYİSİNİZ.


__________________________________________
in-san yayılmaya devam ediyor..
 
Geri
Üst