DigiTech Vx400 Vokal Prosesörü

Arkadaşlar bir süredir vokal prosesörleri araştırıyorum bu alet baya düzgün bir şeye benziyor.. Kullanan var mı? Ya da alet hakkında bilgisi olan.. Neler yapılabilir bununla bilmiyorum, ben sadece efektli vokal kaydetmek istiyorum bu alet çok mu fazla bunun için, ya da vs. vs. ..

Teşekkürler!
 
Ben fazla çakmam vokal prosesörlerden ama benim bir vokalist arkadaş kullanıyordu.Sesi berbat olmasına rağmen baya balanslı geliodu sesi.Memnundu o bayağı .Görürsem sorarım biraz daha detaylı bilgi almaya çalışırım.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Bende hiç anlamıyorum bu aletlerden, ancak amacım pürüz gidermek değil, vokal efektleri istiyorum. Bir örnek-(Anathema - Closer'ın 30 sn kadarı) upload ettim. Buna benzer efektler istiyorum, bunları nasıl elde edebilirim bilmiyorum, almayı düşündüüm cihaz istediğim şeyi yapıyor mu onu da bilmiyorum. :D Son olarak arkadaşından detaylı bilgi alabilirsen çok sevinirim.

Teşekkürler!
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
O şarkıdaki efekti yakalamak değil amacım sadece derdimin sesimi düzeltmek olmadığını anlatabilmek için koydum. (Hem ben vokal bile değilim :) ) Eğer neler yapılabilir arkadaşından öğrenirsen burda sevinçten takla atıcam. Çok kullanılan aletler değiller senin de bildiğin gibi kimsenin bir fikri yok :(

Ayrıca işimi görebilcek ve daha ucuz bir alet var mıdır bilinen?

bi de talkbox dedin başıma yeni bir dert daha açtın şimdi
:LOL:
Teşekkürler.
 
abi ben bu aleti brutal tarzı vokal için arastırmıstım gercekten de iyi bişey eger paran varsa git al cok yonlu bi proccesor istediğin tarzda yardımcı olur sana

saygılar
 
Geri
Üst