Washburn Wg587

sansasyon demiş ki:
1527 nin 975 euro olması çok normal. bu fiyat farkı sadece floyd dan kaynaklanmıyo 1527 prestige serisi bi gitar ama 7321 kore yapımı. arada işçilik farkı var Bu iki gitarda 7 telli olabilir ama farklı kategorideler karşılaştırma yapman biraz manasız olmuş

1527 ile 7321'i karşılaştırmak için söylememiştim fakat haklısın hocam 7321'in kore yapımı olduğunu bilmiyordum.
 
2 senedir kullanıyorum 7321'i manyetik ve işçiliği düşük, yeni yeni pod'lar cızırtı yapmaya başladı.. başka bir problemi yok manyetik mutlaka değişmeli bu gitarda, ah bi parayı denkleştiremedim-ki emg set döşeyim.. ama yakındır sonuçları söylerim..

Bu arada 1527'de kullandım, ton açısından çok büyük bi fark yok aralarında ama işçiliği daha iyi ve japon yapımı, ama bence ibanezlerde japon/kore davasına pek düşmeyin ve ön yargısız deneyin.. nerdeyse ibanezin tüm modelleri elimden geçti (j-custom hariç), ve bi çok kore ibanez gördüm japon ibanezi ezebilecek..
 
rastansaga yazdıklarına saygı duyuyodum. hatta hepbirlikte gülüp eğleniyoduk ama ibanezde ton yok şekil yok rahatlık yok demişsin bunlar öznel kavramlar genel bi içerik şeklinde kullanamazsın. ibanezi beğenmeyebilirsin çok normal ama ibanez alanlarada laf söylemen biraz saygısızlık olarak algıladım yanlışım varsa kusura bakma
 
Aslında ben tüm ibanezi kastetmemiştim sadece bir modele yönelikti söylediklerim ama rencide edici olabileceğinden sildim mesajımı, doğru algılamışsın sen kusura bakma. (bu arada stage veya başka bir yerde çalıştığımı düşünen komik insanlar onların aynı zamanda Ibanez bayisi olduğundan bi haber. oyle olsa ibanezi de överdim kaldı ki ben Ankara'da yaşayan bir akademisyenim. Açıklama gereği hissettim.)
 
pisuvardaki_izmarit demiş ki:
bence ibanezlerde japon/kore davasına pek düşmeyin ve ön yargısız deneyin.. nerdeyse ibanezin tüm modelleri elimden geçti (j-custom hariç), ve bi çok kore ibanez gördüm japon ibanezi ezebilecek..

evet sonuna kadar haklısın ama sonuçta japon ibanezlerin fiyatlarının uçuk olduğu kaçınılmaz bi gerçek. ben sadece onun altını çizmek istemiştim

eywallah
 
Evet bencede fiyatları biraz abartmışlar.. Bu arada benim ibanezde olmasa bile şuan dükkanda bir esp custom var 7 tel, üzerindede emg707 var ve emg cidden döktürmüş bu manyetiklerindede.. 7 tel kullananların mutlaka denemesi gerekir diye düşünüyorum çok iddalı manyetikler bence.
 
bu gitarın 6 tellisi vardı bende bir arkadaşa sattım üstünde dimarzio breedle, 1000 dolar edecek bir gitar değil fakat tonları ibanez rglere kafa tutuyordu, ve licensed floyd-rose vardı üstünde 300 dolardan vermiştim
 
monster_83..abi wg587 sipariş etmeyi düşünüyorum music123.com dan.gümrük ve kargo ücretini yazarsan çok sevinirim:şimdiden saol.
 
Geri
Üst