foreplay(bolu)

  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
vokal:can gitar:bahadır bas:ahmet davul:ismail boluda 3 senedir müzik yapıoruz tarzımızda alternatif&rockk sarkıyı dinledikten sonra yorumlarınızı belirtirseniz sevinirim
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
foreplay
im0004801f2as.jpg
 
bugüne kadar gerek bu sitede (her grubu dinlemedim 2-3ü geçmez) gerekse internette türk amator grup kayıtlarına baktığım zaman hep müziği dinlenmeyecek hale getiren hatalarla karşılaştım şahsen.

Burda kanımca vokal iyiydi... Davul iyiydi... Güzel kayıt olmuş ben pek bir açık yakalamadım...

Şarkı bana hiç uymuyor. Şarkı bana göre güzel değil, ben prog. rockcı adamım... Ona rağmen 3 kere dinledim şarkıyı arka arkaya :)
 
sadece 11 kişi indirmiş cok az ... umarım herkese ulaşır bu sarkı azımıza sçmıcak yorumlarınızı da bekliorum
 
arkadaşlar 'foreplay' adında ankaralı bi grup daha var. tabi kim daha önce kurulmuştur,isim kimin hakkıdır bilemem ama karışıklık olmaması için uyarmak istedim.
başarılar..
 
nası onemli degil yahu?!
bu benim duman(elazıg) diye cıkmama benzer biz elazığın dumanıyız mı diycem hehehee
Foreplay sizden cok daha eski bir grup bu yuzden otomatikman foreplay grubunu bilenler icin yada fanları icin grubun adını ordan çaldıgınız düşünüşecektir.Ben biLirim ama dinlemem foreplay i
neyse abi parca guzel olmuş tebrik ederim ;)
 
bana ne abi :evil: benim önemli deil dememin nedeni bizden eski olmamlarından kaynaklanıo bende araştırdım grubu... whats up die bi grup var onun devamı yorumun icin saol 8)
 
Geri
Üst