Well Behaved (Indie,Garagerock,Postpunk) - Ankara

barker demiş ki:
Evet haklsın keşke 1 kaç saat erken nete verilseydi bende nete girseydim :) Nese..Bu arada kızlay çevresindeki afişleme sırasında zabıtaya yakalandık ve kızılaya afiş asmamız yasaklandı!Sonra delirdim paraya kıydım ve kızılay bölgesi için cebimdeki ve kız arkadaşımın cebindeki tüm parayla en fazla 150 afişlik izin alabildim verigisini ödedim bastım parayı yasal bi şekilde afişlenecek kızılay... Konserde başarılar arkadaşlar güzel konser olcak görüşürüz... :)
hadi be 8O yuh be arkadas. o kadar seyyar satici butun gun orda durur birine ceza kesilmez,git 2 tane afis yapistir sana ceza kesilsin iyi mi ?! :evil:

kral bi is yapmissin eline saglik :alkıs
 
maresalx demiş ki:
kremcim

konsere bende gelicem gelirken divx filmlerini ve fifa cdlerini getir

öpüyorum şekerli yanahlarindan

canin arkadasin can

fgfdlkfd

caanım arkadasim can,
fifa sidimi bulamiyorum calismadigi icin kaldirmistim bi yere.diger filmi getiririm konsere.sen de getir degis-tokus yapalim,yok oyle tek tarafli :p
hadi gorusuruz :D



*serkan ve egwine tesekkurler ilginiz icin. geliniz,bekleriz ;)
 
9aralkcpmj2.jpg
 
tesekkurler arkadaslar.eger bi sorun olmazsa eskiden oldugu gibi tekrar garaj bar'dayiz artik. bu sefer persembe gunleri.kesinlesince buradan yine teyit ederiz,hepinizi bekleriz.
deneme ayarinda bi konser; bu persembe (14aralik) saat 20:30 garaj'dayiz.


*9 Aralik konseri icin onursal ve can'a tesekkur ederiz.konser guzel gecti,uzun suredir bu tur organizasyonlar yapilmiyordu.kis tatilinde bir daha bulusmak dilegiyle ;)
 
tesekkurler arkadasalar hepinize tek tek yorumlariniz icin.

Well Behaved bu aksam da (13 Aralik Carsamba) saat 20:30 civari Garaj Bar'da.
Yarin aksam da saat 20:30 civari Garaj Bar'da!
Bekleriz ;)
 
Geri
Üst